Kaune – muzikinis spektaklis visai šeimai „Bakterija ir Muilas Džiaziukas“ | KaunoDiena.lt

KAUNE – MUZIKINIS SPEKTAKLIS VISAI ŠEIMAI „BAKTERIJA IR MUILAS DŽIAZIUKAS“

  • 0

Pasaulyje tiek daug linksmų istorijų apie princeses, karalius, vilkus ir lapes... Tačiau kas atsitinka, kai į nuotykius netikėtai įsiveržia Bakterija? Ar gali ji pakeisti linksmą pasakos melodiją? O gal paslaptingomis supergaliomis siekia piktų kėslų?

Tačiau nesijaudinkite: juk kur Bakterija – ten ir Muilas Džiaziukas!

Atidundant siautulingam pavasariui, Kauno bigbendas pristato naujausią premjerą vaikams ir visai šeimai – muzikinį spektaklį „Bakterija ir Muilas Džiaziukas“.

Šios nuotaikingos istorijos herojus rytais mums pirmasis ištiesia „labas“. Muilas Džiaziukas – protingas, švarus, dainuoja, šoka, o svarbiausia – gyvena nuotaikingo džiazo ritmu! Šis vyrutis tikras priešas piktajai Bakterijai... Tačiau niekada nežinai, kaip gali pakrypti istorija – juk ir bakterijos gali tapti gerosiomis... Ei, žiūrėkite! Viena kaip tik Jums merkia akį iš jogurto indelio!

Kartu su Šiuolaikinės intelektualiosios klounados teatro aktoriais – Severina Špakovska, Šarūnu Gedvilu – bei Kauno bigbendo muzikantais siautėsite iki paryčių, linksmai dainuodami:

Labas rytas, labas rytas – mano veidas jums matytas! Labas rytas, labas rytas – Muilas Džiaziukas aš akytas!

„Kauno bigbendas“

(vyr. dirigentas Jievaras Jasinskis)

Šiuolaikinės intelektualiosios klounados teatro aktoriai: Severina Špakovska – Bakterija Šarūnas Gedvilas – Muilas Džiaziukas.

Režisierius – Žilvinas Beniušis, idėjos ir scenarijaus autoriai – Virgilijus Veršulis ir Žilvinas Beniušis, kostiumų dailininkė – Daiva Urbonavičiūtė, scenografijos autorius – Vitalijus Strigunkovas.

Spektaklio trukmė – 1 val. Organizatorius: koncertinė įstaiga „Kauno santaka“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS