Specialiosios tarnybos sukeltos ant kojų: Raseinių rajone moteris po kaimą vaikščiojo su kirviu | KaunoDiena.lt

SPECIALIOSIOS TARNYBOS SUKELTOS ANT KOJŲ: RASEINIŲ RAJONE MOTERIS PO KAIMĄ VAIKŠČIOJO SU KIRVIU

  • 17

Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse vėl siautėja, kaip įtariama, priešpilnio, atsiradusio dangaus skliaute šį savaitgalį, paveikti asmenys, kurie – akivaizdus įrodymas, koks pavojingas specialiųjų tarnybų darbas.

Penktadienio ryte socialinė darbuotoja Bendrajam pagalbos centrui pranešė, kad reikia gelbėti galimai suicidinių minčių turinčią vieno Rasenių rajono kaimo gyventoją, kuri visa naktį, sutrikus psichikai, vaikščiojo po kaimą su kirviu, o dabar neatidaro savo namų durų.

Šias, užkabintas iš vidaus kabliuku, atidarė ir policijos pareigūnus bei medikus vidun įleido ugniagesiai gelbėtojai. Kas buvo rasta viduje, nepatikslinama. Kaip nėra policijos suvestinėse ir jokios informacijos, kad kas nors iš minėtų specialiųjų tarnybų atstovų būtų sužalotas.

Naktį į šeštadienį – apie 4 val. Bendrasis pagalbos centras sulaukė skambučio, kad du žmonės, esantys vieno Kauno Taikos prospekto daugiabučio aštuntojo aukšto bute, grasina nusižudyti, jeigu neatvažiuos greitosios medikai.

Į šio įvykio vietą išskubėjo visos miesto specialiosios tarnybos. Ugniagesių gelbėtojų turimos oro pagalvės niekam neprireikė, nes policija jau buvo sulaikiusi šio skambučio autorių. 29-erių metų įtariamasis buvo neblaivus. Tačiau greitosios medikai išvežė jį į specializuotą ligoninę ne dėl to.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

kiekviena diena loja

rusai puola, tai griebesi kirvio gintiLietuva!

skaitytojas

Nesuprantu - kas neatskiria birka nuo piestuko ;;;kur Kauno rajonas o kur Raseiniu ...

gggg

Skaitau ir negaliu patikėti, kad žurnalistams, jú straipsniam nėra keliamas reikalavimas-straipsnis be rašybos, skyrybos, stiliaus klaidú!!!! Gėda!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS