Kviečia pažinti naktinį zoologijos sodo gyvenimą | KaunoDiena.lt

KVIEČIA PAŽINTI NAKTINĮ ZOOLOGIJOS SODO GYVENIMĄ

  • 1

Penktadienį Lietuvos zoologijos sodas ir vėl kvies visus į vieną laukiamiausių metų renginių – "ZOO Naktis". Jau penktus metus vykstantis renginys visus aštrių pojūčių mėgėjus kvies pažinti dar neregėtą – naktinį zoologijos sodo gyvenimą.

Kad lankytojai nepasiklystų tamsoje ir nepapultų liūtams į nasrus, ekskursijų metu juos lydės patyrę vedliai, kurie po zoologijos sodą galėtų vaikščioti ir užrištomis akimis.

Apie 2 val. truksiančių ekskursijų metu lankytojai turės galimybę ne tik išgirsti įdomių pasakojimų apie zoologijos sodo gyvūnus, ką jie veikia ir kaip mato, užuodžia naktį, bet ir patys galės išbandyti savo jusles. Lankytojų taip pat lauks įvairios veiklos ir pramogos.

Kiekvienais metais "ZOO Naktis" pasižymi vis skirtingais akcentais. Šiais metais "ZOO Naktis" renginys bus apgaubtas Šiaurės Amerikos indėnų papročiais ir tradicijomis. Kartu su indėnais visi norintys galės sušokti šokį, apsilankyti indėniškame tipyje ir sužinoti viską apie paslaptingą indėnų gyvenimo būdą. Net neabejojame, kad pamačius naktinį zoologijos sodo gyvenimą, kils klausimų, o kaipgi jis atrodo saulei patekėjus? Todėl vyks loterija, kur bus galima laimėti bilietus ir apsilankyti zoologijos sode dienos metu.

Norint dalyvauti renginyje svarbu žinoti, jog bilietai į jį parduodami iš anksto ir tik Lietuvos zoologijos sodo kasose.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

O tai

ką ten žiūrėti naktį, jei diena nėra į ką žiūrėti. Arkliai, lamos, dvi lapės, triušiai ir keli vėžlių kai. Viską pamatau pakelės restorane ir už dyką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS