Zapyškyje bus minima Ukrainos nepriklausomybės diena | KaunoDiena.lt

ZAPYŠKYJE BUS MINIMA UKRAINOS NEPRIKLAUSOMYBĖS DIENA

  • 0

Senojoje Zapyškio bažnyčioje rugpjūčio 24 d., ketvirtadienį, bus minima Ukrainos nepriklausomybės diena: nuo 14 val. bažnyčios viduje ant sienų bus galima pamatyti Ukrainos vėliavos projekcijas, o vakare, 19 val., vyks grupės „Subtìlus“ ir dainininkės iš Ukrainos Valerijos Kucherenko koncertas „Už laisvę“.

Grupė „Subtìlus“ sukūrusi unikalų skambesį, kurio nesupainiosi su niekuo, tai world / fussion, džiazo, roko, modernios folkmuzikos, crossover stilių muzika. Klausytojai po koncertų kone vienbalsiai teigia, kad grupės nepriekaištingas muzikos atlikimas nepalieka abejingų. Energetika tiesiog sprogsta visų koncertų metu ir to neatsiejama dalis yra kiekvienas grupės narys. Nesvarbu, ar jie groja savo kūrybos muziką, džiazo standartą, roką, popmuziką ar modernią folkmuziką, jų koncertuose tai skamba naujai.

Pašėlę scenoje, atsakingi gyvenime, kuriantys, ieškantys „subtiliečiai“ koncerto klausytojams pristatys vidinės energijos ir emocijų kupiną elektroninio skambesio spalvinę gamą, persismelkusią lietuvišku autentiškumu.

Drauge su grupės vaikinais koncertuos Lietuvoje gyvenanti ukrainiečių dainininkė V. Kucherenko, su kuria 2022 m. birželį pristatė dainos vaizdo klipą pagal ukrainiečių liaudies dainą „Chornobrivci“.

„Muzika yra laisvė. Muzika yra viena kalba, kurią visi jaučia ir supranta“, – sako talentingoji dainininkė. Atlikėja koncerto metu kelias dainas atliks ir ukrainiečių kalba.

Nepraleiskite progos pasimėgauti išskirtiniu koncertu, garantuojančiu gerą nuotaiką ir šimtaprocentinį įsitraukimą! Būkime su Ukraina dainomis ir darbais!

Koncertas vyks Senojoje Zapyškio bažnyčioje Muziejaus g. 1, Zapyškyje (viduje). Renginys nemokamas, jo metu bus fotografuojama, nuotraukos viešinamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS