Muziejuje dalyvaudami vaidmenų žaidime, kauniečiai ruošis operos „Aida“ premjerai | KaunoDiena.lt

MUZIEJUJE DALYVAUDAMI VAIDMENŲ ŽAIDIME, KAUNIEČIAI RUOŠIS OPEROS „AIDA“ PREMJERAI

Liudo Truikio ir Marijonos Rakauskaitės namuose-muziejuje ketvirtadienį apsilankę kauniečiai bus pakviesti trims valandoms įsijausti į teatro pasaulį ir pagyventi artėjančios premjeros nuotaikomis.

„Kviečiame dalyvauti išties unikaliame vaidmenų žaidime, kuris nukels į laiką, kada artėjo operos „Aida“ premjera. Šis renginys – tai Kaunas 2022 „Istorijų festivalio 2021: NAMUOSE“ dalis“, – pranešė muziejus.

Šia proga žaidimo dalyviai aptars įvairias organizacines detales – kam atiteks pagrindiniai vaidmenys, kaip atrodys dekoracijos, kostiumai ir kitas. Žaidėjai turės galimybę pabūti autentiškame tarpukario bute, pilname menininkams priklausiusių kolekcinių daiktų, ir įsijausti į teatro pasaulį.

Gyvų vaidmenų žaidimo metu dalyviai įsijaus į erdvėje, kurioje žaidžiama, kažkada gyvenusias istorines asmenybes. Žaidimo metu bus panaudotos visos namų-muziejaus patalpos, į kurias galima patekti.

Žaidėjams su regos negalia reikalinga informacija bus skaitoma. Specialaus pasiruošimo ar išsilavinimo žaidėjams nereikia.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS