Naktipiečiai Žalgirio pergalės parke | KaunoDiena.lt

NAKTIPIEČIAI ŽALGIRIO PERGALĖS PARKE

  • 0

Programos „Kaunas 2022“ projekto „Babtai – šiuolaikinė seniūnija“ tęsinys „Vasaros naktipiečiai – LA TROŠKINYS“ liepos 22 d. nuo 19 val. vėl sukvies Babtų krašto žmones ir svečius į Žalgirio pergalės parką ne tik gražiai bendrystei toliau puoselėti, bet ir aktyviai dalyvauti rengiant ir įgyvendinant projektinę programą.

Gražioje ir romantiškoje parko teritorijoje renginio dalyviai aktyviai galės dalyvauti piknike: laužavietėse virti savo troškinius, kepti, grilinti. Kiekvienas norintis galės prisidėti prie specialios receptūros bendro troškinio gaminimo ir kūrybiškai įsitraukti į maisto laboratorijos virimo procesą. Muzikinis fonas ir koncertinė programa nė vieno nepaliks abejingo. Koncertuos Babtų kultūros centro pučiamųjų orkestras „Algupys“, atlikėjai Lukas Pilkauskas ir Teidė, o kulminacija taps grupės „Electric Ladies“ merginų pasirodymas. Emocinio pakilimo ir vizualumo renginiui suteiks įspūdingas šviesų ir lazerių šou.

Organizatoriai laukia visų norinčių gerai, turiningai ir linksmai su draugais ir kaimynais praleisti šeštadienio vakarą. Šventės dalyvius ragina atvykti geros nuotaikos, nepamiršti pasiimti pledukų, pagalvėlių, užkandukų ir visko, ko gali prireikti iškylai gamtoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS