Nepraleiskite progos išvysti Mitinį Kauno Žvėrį: kviečia sekti jo pėdsakais | KaunoDiena.lt

NEPRALEISKITE PROGOS IŠVYSTI MITINĮ KAUNO ŽVĖRĮ: KVIEČIA SEKTI JO PĖDSAKAIS

  • 5

Nepraleiskite progos išvysti Mitinį Kauno Žvėrį! Savaitgalį pabudintas, jis iki sausio 30 d. gyventojų ir miesto svečių lauks Putvinskio gatvėje, prie „Šilelio“ laiptų, nuo 18 iki 22 val.

O kad pasimatymas su juo būtų įdomesnis, gyventojai kviečiami sekti Kauno Žvėries paliktais pėdsakais. Po visą miesto centrą išsibarstę ženklai iš rombų slepia kaunastišką žinutę.

Atraskite, sujunkite ženklus ir pasižymėkite žemėlapyje prie atitinkamos raidės. Jeigu iššifravote žinutę, siųskite ją adresu zveris@kaunas2022.lt, pridėdami savo vardą ir pavardę – pirmieji 1000 žaidėjų, susisiekus asmeniškai, bus apdovanoti Kaunas 2022 prizais.

Žaidimą žaiskite sau patogiu metu, tačiau vakarais tai daryti smagiau, nes pats Žvėris pabunda, o jo simboliai tampa ryškiau matomi!

Žemėlapį su žaidimo objektais ir taisyklėmis galite rasti „Kaunas 2022“ mobilioje programėlėje ir infocentruose: „Kaunas 2022“ biure (Laisvės al. 36), Kauno „Akropolis“ II aukšte prie „Žalgiris Shop“ ir Centriniame Kauno pašte (Laisvės al. 102).

GALERIJA

  • Nepraleiskite progos išvysti Mitinį Kauno Žvėrį: kviečia sekti jo pėdsakais
  • Nepraleiskite progos išvysti Mitinį Kauno Žvėrį: kviečia sekti jo pėdsakais
M. Plepio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Pritariame

pats ėdriausias žvėris gyvena Laisvės al. 96

Žvėris gyvena

Laisvės Al. 96

kur dinges ŽILVINAI R

malacius tupa komentara parašei
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS