Patekti į Kauno muziejus leis mobilioji programėlė | KaunoDiena.lt

PATEKTI Į KAUNO MUZIEJUS LEIS MOBILIOJI PROGRAMĖLĖ

  • 0

Penkis skyrius vienijantis Kauno miesto muziejus tapo viena pirmųjų kultūros įstaigų Lietuvoje, kurioje, norint atrasti miesto istorijas ir kultūrą, pakanka išsitraukti savo išmanųjį telefoną. Su pirkiniams telefonu įsigyti skirta mobiliąja programėle „MoQ“ nuo šiol muziejaus lankytojai gali itin išmaniai atsiskaityti už paslaugas.

„Nuolat ieškome būdų, kaip lankytojui suteikti kuo pozityvesnį apsilankymo muziejuje potyrį – nuo bilieto pirkimo iki miesto pažinimo. Džiaugiamės, jog ši priemonė prisidės prie to, leisdama paprastai, nuolat po ranka esančiu telefonu, atsiskaityti už visas muziejaus teikiamas paslaugas“, – teigia muziejaus direktorius Gabrielius Sužiedėlis.

„Bitės“, „Tele2“ ir „Telia“ pirkiniams telefonu įsigyti sukurta nemokama mobilioji programėlė „MoQ“ šiuo metu turi daugiau nei 120 tūkst. registruotų naudotojų, o apsipirkimas telefonu galimas 95 proc. visų lietuviškų e. parduotuvių, daugiau nei 1500 fizinių prekybos vietų Lietuvoje.

„Džiaugiamės, kad „MoQ“ partnerių sąrašas plečiasi ir atsiskaitymų telefonu patogumą bei naudą įvertino ir Kauno miesto muziejus, kuriame jau dabar mūsų klientai už bilietus gali mokėti mobiliąja programėle. Išmanusis telefonas – bene svarbiausias šiuolaikinio žmogaus įrenginys, o su „MoQ“ jis tampa ir atsiskaitymo priemone. Tikimės, kad daugiau kitų viešųjų, kultūros įstaigų paseks šiuo pavyzdžiu ir suteiks galimybę atsiskaityti išmaniai bei itin paprastai“, – sakė „MoQ“ vadovė Monika Rimkūnaitė-Bložė.

Kauniečiai su šiemet „Metų paslaugos 2019“, LOGIN 2019 geriausios programėlės, metų inovacijos ir startuolio apdovanojimus susišlavusiu, skaitmeninio turinio sprendimų konkurse „Naujasis knygnešys 2019“ geriausio sprendimo pripažinimą kategorijoje „Verslas ir komercija“ pelniusiu „MoQ“ gali mokėti už komunalines, ryšio sąskaitas, „Rimi“, „Viados“, „Aprangos“, CAIF CAFE, „Can Can“ „Eurovaistinės“, BENU ir kt. tinkluose, mokėti populiariausiose e. parduotuvėse: pigu.lt, senukai.lt, barbora.lt ir kt.

Jau daugiau nei metus gyvuojantis „MoQ“ siūlo paprastesnę paramos skyrimo, arbatpinigių palikimo išmaniuoju telefonu galimybę, apsipirkimą „MoQ“ parduotuvėje (angl. marketplace), kurioje partnerių skaitmeninius produktus ir paslaugas galima įsigyti vos kelių mygtukų paspaudimu, bei nemokamą pinigų siuntimą akimirksniu.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS