Prie Gigi D‘Agostino jungiasi dar viena 2000-ųjų žvaigždė | KaunoDiena.lt

PRIE GIGI D‘AGOSTINO JUNGIASI DAR VIENA 2000-ŲJŲ ŽVAIGŽDĖ

  • 0

Praėjęs vienos nakties festivalis „Millennium 2000 Fest“, surinkęs sausakimšą areną 2019-tųjų kovo mėnesį, žada toliau nemažinti apsukų.

Organizatoriai jau ruošiasi kitam – 2020-ųjų kovo 28 dieną „Žalgirio arenoje“ vyksiančiam „Millennium 2000 Fest“: bilietų prekyboje sparčiai mažėja, jau dabar parduota virš penkių tūkstančių bilietų.

Tokį didelį susidomėjimą koncertu galėjo lemti pirmasis paskelbtas atlikėjas – Gigi D‘Agostino.

Luigio Celestino, visame pasaulyje žinomas kaip Gigi D‘Agostino, savo karjerą pradėjo 1986 metais ir iki šiol yra populiarumo viršūnėje. Paskutinė jo daina, kurią praėjusiais metais sukūrė su Lietuvos atlikėju Dynoro,  tapo pasauliniu hitu.


Kūrinys „In My Mind“ „Youtube“ kanale buvo peržiūrėtas 600 mln. kartų.  „Nors jaunimas Gigi D‘Agostino sieja būtent su šia daina, visas pasaulis klauso ir mena jo senus megahitus, kurie buvo sukurti apie 2000 metus.  Tokie hitai, kaip „L'amour toujours“ , „Bla Bla Bla“, „Fly“ ir daugelis kitų, iki šiol yra neatsiejami nuo garsiausių muzikos festivalių ir geriausių pasaulio naktinių klubų garso takelių“, – teigia organizatoriai.

 


Ne ką mažesnio susidomėjimo sulaukė ir antroji renginio žvaigždė Alice DJ. Alice Deejay  yra olandų „trance-pop“ projektas, kurį įkūrė ir prodiusavo Wessel van Diepen, Dennis van den Driesschen, Sebastiaan Molijn ir Eelke Kalberg. Jie geriausiai žinomi dėl savo 1999 m. singlo „Better Off Alone“, kuris sulaukė viso pasaulio dėmesio.

Organizatoriai žada, kad trečioji vakaro žvaigždė bus paskelbta likus trims mėnesiams iki koncerto. Taip pat prie renginio jungiasi ir vienas populiariausių didžėjų duetų Lietuvoje „G-Spot DJs“.

Renginio organizatoriai pažadėjo vėl nustebinti žiūrovus garso ir šviesų sprendimais, nes Gigi D‘Agostino agentų reikalavimai yra itin dideli, o atlikėjo koncertas bus vienintelis visose Baltijos šayje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS