„Teatro klubas“ kviečia džiazo nuotykiams | KaunoDiena.lt

„TEATRO KLUBAS“ KVIEČIA DŽIAZO NUOTYKIAMS

  • 0

Kaune įsikūręs „Teatro klubas“ iš esmės keičia  požiūrį į kultūrinius renginius ir gyvą muziką. Žmonės čia nori grįžti vėl ir vėl.

Kultūra – ne juodi frakai, ne peteliškės po kaklu, o jausmas, kuris slypi kiekvieno širdy. Tereikia rasti priėjimą ir išlaisvinti jį. Panašu, kad „Teatro klubui“ pavyko tai padaryti. Pirmieji pasirodymai ir netylantys žiūrovų plojimai idėjos sumanytojus įtikino, kad gyva ir tikra muzika Kaune ypatingai laukiama. Negana to, verta turėti nuolatinius namus.

„Mūsų teatras – nėra tipinis teatras. Tai kamerinė aplinka, kur žvakių šviesoje tobulai dera rubino spalvos vynas su užburiančia džiazo muzika“, – „Teatro klubo“ šeimininkai neabejojo, kad užsukę vidun svečiai čia pasijaus tarsi namuose, į kuriuos gera grįžti ir kurių nesinori palikti. 

Nesvarbu, skaičiuoja antrą savo gyvenimo dešimtį ar yra sukaupę solidų patirčių bagažą, vilki puošnią  suknelę ar jaukų megztinį,  skaito knygas ar skaičiuoji debesis. Meilė muzikai, vynui ir kultūrai yra tai, kas vienija ir sukuria nepakartojamą laisvės jausmą. 

„Praėjusį ketvirtadienį įsirėmę laikėme visas keturias „Teatro klubo“ sienas. Sausakimšoje salėje nebeliko sėdimų vietų, o tikros muzikos skambesiai čia įgavo pagreitį ir išbudino žiemos miegu snaudžiantį Kauną. Dėkodami už žiūrovų stovimas ovacijas, esame įpareigoti įdėti dar daugiau pastangų ir nenustoti stebinti. Dar nematytu kampu parodysime, ką iš tikrųjų reiškia gerai praleisti laiką ir sugriausime nusistovėjusius stereotipus“ miestiečius ir Kauno svečius intrigavo „Teatro klubo“ vadovas.

Trečiadieniais čia toliau vyks Jazz Jam Sessions programos, kuriose savo jėgas galės išbandyti ir jaunieji talentai, ir patyrę džiazo vilkai. Kiekvieną ketvirtadienį  kultūringų vakarų ir geros muzikos namuose susipins džiazo, šokio ir vyno natos, kurios dovanos malonias patirtis. Penktadieniai ir šeštadieniai – duoklė klasikai, dainuojamajai poezijai ir spektakliams. Beje, jau šį trečiadienį „Teatro klube“ improvizuoti džiazo ansamblių pasirodymai. Ketvirtadienį – džiazo trio koncertas „Unpredictable“.

„Muzika kaip ir vynas turi savo natas. Pažaiskime jomis jau šį ketvirtadienį“, – dar nesuplanavusius mažojo savaitgalio, „Teatro klubo“ vadovas vasario 9-ąją kvietė apsibraukti žymekliu ir įsidėmėti tolesnius geros muzikos vakarus. 

Vasario 10 d. – D. Kudirkos fortepijono programa.

Vasario 14 d. – Jazz Quintet meilės dienai.

Vasario 16 d. – džiazo koncertas.

Vasario 22 d. – Jam Sessions.

Bilietų kaina – 10 eurų.

„Teatro namai“ įsikūrę Vilniaus g. 22, Kaunas.

https://kakava.lt/renginys/unpredictable-jazz-trio/4622/9095

https://kakava.lt/renginys/pianisto-dariaus-kudirkos-atliekama-populiarioji-klasika/4627/9100

https://kakava.lt/renginys/valentino-diena-latino-muzikos-ritmu-jazz-quintet/4621/9093

https://kakava.lt/renginys/aredar-jazz-trio-vasario-16-diena/4625/9098

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS