Tinklinio entuziastai varžyboms rinkosi Kalniečių parke | KaunoDiena.lt

TINKLINIO ENTUZIASTAI VARŽYBOMS RINKOSI KALNIEČIŲ PARKE

Saulėtą liepos vakarą tinklinio entuziastai renkasi Kalniečių parke esančioje tinklinio aikštelėje. Stoviniuodami grupelėmis jie stebi vieni kitų varžybas, serga ir palaiko draugus bei pažįstamus. Tarp medžių susėdę žiūrovai šūksniais skatina žaidžiančias komandas, o prie balto stalo sėdintys teisėjai po kiekvieno mačo šūkteli kitų, turėsiančių varžytis, komandų pavadinimus.

Kviečia savanoriai

Tinklinio turnyro organizatoriai, „Kaunas 2022 Fluxus Labas!“ savanoriai Vydas ir Agnė aktyviam laisvalaikiui kauniečius subūrė jau ne pirmą kartą. „Tinklinio turnyras šiemet – pirmasis, tiesą sakant, nesitikėjome tiek dalyvių – užsiregistravo net 16 komandų, – džiaugiasi Vydas. – Organizuojame ir daugiau veiklų – parke žaidžiame tinklinį, stalo tenisą, o kartais einame pažaisti biliardą. Stengiamės kurti bendruomenę.“

Prie organizatorių prisideda ir ne tik „Kaunas 2022“ savanoriai. Aktyviai į turnyro organizavimo gretas įsitraukia ir tinklinio entuziastai, Kalniečių parke susirenkantys beveik kiekvieną vakarą.

Užsiima ne tik sportu

Savanoriai Vydas ir Agnė apsiima organizuoti ne tik sportines veiklas. „Žiemą jaunimo arkivyskupijos centre darėme žaidimų vakarą, moksleivių rūmuose organizavome protmūšį. Nesitikėjome didelės auditorijos, tačiau norinčių išbandyti savo jėgas protmūšyje atsirado, ir tikrai nemažai“, – prisimena Agnė. „Esame visuomenininkai, nestatome savęs į rėmus“, – vienas kitam antrina Vydas ir Agnė.

Savanoriai stengiasi įgyvendinti visas kilusias idėjas – suorganizuoti kauniečiams tiek protmūšį, tiek tinklinio turnyrą, tiek pakviesti visus kartu pažaisti biliardo.

Ar šią vasarą bus daugiau tinklinio turnyrų organizatoriai dar nežino, tačiau juos suorganizuoti nesunku, jei tik atsiranda laiko ir noro.

GALERIJA

  • Tinklinio entuziastai varžyboms rinkosi Kalniečių parke
  • Tinklinio entuziastai varžyboms rinkosi Kalniečių parke
  • Tinklinio entuziastai varžyboms rinkosi Kalniečių parke
  • Tinklinio entuziastai varžyboms rinkosi Kalniečių parke
V. Smirnovaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS