1 000-asis Kauno rajono kūdikis – Žemyna | KaunoDiena.lt

1 000-ASIS KAUNO RAJONO KŪDIKIS – ŽEMYNA

  • 2

Raudondvario pilyje spalio 19 d. užregistruotas 1 000-asis šiais metais gimęs Kauno rajono kūdikis –Žemyna Šimelionytė. Mažylė gimė spalio 7 d.

Mergaitė yra Garliavos apylinkių seniūnijoje, Teleičių kaime gyvenančių Brigitos ir Karolio pirmagimė.

„Tikrai buvo staigmena. Iš pradžių buvo sunku patikėti, kad mūsų dukra tapo jubiliejiniu kūdikiu, bet, matyt, taip buvo lemta. Dukrai vos porą savaičių, bet ji jau dabar garsiai apie save praneša“, – pasakojo mažylės mama.

Jubiliejinis kūdikis išsiskiria ir savo vardu, ir jo reikšme. Žemyna yra Žemės deivė. „Dar prieš gimstant dukrai buvome pasiruošę gražių vardų sąrašą. Vyrui itin patiko Žemynos vardas, o gimus mažylei jau neturėjome abejonių dėl vardo“, – prisiminė B.Šimelionienė.

Brigita ir Karolis kilę iš Jurbarko, kur ir susipažino. Į Kauną jie atvyko studijuoti. Brigita studijavo Kauno technologijos universitete informacines technologijas, šioje srityje ir darbuojasi. Jos vyras dirba aviacijos įmonėje „FL Technics“. Pora kartu jau dešimt metų, o santuokoje nuo 2020 m.

Šeima Kauno rajone gyvena jau antrus metus. „Mes labai vertiname ramybę, privatumą, todėl žinojome, kad negyvensime kur nors miesto centre. Esame labai patenkinti savo namais, jau spėjome pasidomėti ir šalia esančiais darželiais“, – užsiminė mažylės tėtis Karolis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Senukas Dzo

Sekmes šeimai

Anonimas

Labai gražus vardas mergytės !

SUSIJUSIOS NAUJIENOS