Administracijos direktorius G. Petrauskas palieka savivaldybę | KaunoDiena.lt

ADMINISTRACIJOS DIREKTORIUS G. PETRAUSKAS PALIEKA SAVIVALDYBĘ

Savivaldybės administracijos direktorius Gintaras Petrauskas patvirtino paliekantis darbą savivaldybėje. „Keičiu viešąjį administravimą vėl į privatų verslą“, – sakė jis.

G.Petrauskas neįvardijo tikslios datos, kada bus jo paskutinė darbo diena Kauno miesto savivaldybės rūmuose. „Kadangi direktorių skiria ir atleidžia taryba, tai nutiks kažkuriame iš artimiausių miesto tarybos posėdžių“, – tikino administracijos vadovas.

Tiesa, kaip tik šiandien taryba posėdžiavo, tačiau klausimo dėl jo atleidimo šiandieninio posėdžio darbotvarkėje dar nebuvo.

Paklaustas, kas nulėmė tokį sprendimą, G.Petrauskas neslėpė gavęs pasiūlymą, kurio labai sunku atsisakyti, o sprendimą reikia priimti dabar. „Viešasis administravimas tikrai negali pasiūlyti tokių sąlygų, kaip privatus verslas, todėl visada ir vyksta svėrimas – ar tik malonumas, ar ir malonumas, ir pajamos“, – kalbėjo administracijos vadovas.

Jis patvirtino užimsiantis vadovaujamas pareigas įmonėje, kuri niekaip nesusijusi nei su Kauno miesto savivaldybe, nei su viešuoju sektoriumi, tačiau daugiau neatviravo. „Kol kas negaliu, o ir neprivalau, nes tai jau mano privataus gyvenimo klausimai“, – nusijuokė G.Petrauskas.

Viešasis administravimas tikrai negali pasiūlyti tokių sąlygų, kaip privatus verslas, todėl visada ir vyksta svėrimas.

Jis tikino, kad Kauno miesto savivaldybėje dirbti su gera komanda, kurios rezultatai akivaizdūs, o per artimiausius kelerius metus bus dar labiau matomi, jam buvę vienas malonumas. Ar ko nors nespėjo padaryti?

„Tų darbų antrame pagal dydį Lietuvos mieste visada buvo ir bus. Ir niekada nebus galima pasakyti, kad padaryta viskas. Man atrodo, veiksmas užkurtas geras, ir reikia jį tik dar labiau palaikyti“, – kalbėjo pašnekovas.

Pasiteiravus, ar keliai su meru Visvaldu Matijošaičius, kuris ir pasikvietė G.Petrauską į savo komandą, išsiskiria be pykčio, išeinantis administracijos vadovas tikino, kad juoda katė tikrai tarp jų neperbėgo. „Visada padėjau ir visokeriopai padėsiu Visvaldui. Esu dėkingas jam už suteiktą pasitikėjimą ir galimybę dirbti kartu“, – teigė G.Petrauskas.

G.Petrauskas Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriumi buvo paskirtas 2015-ųjų pavasarį po savivaldybių tarybų ir merų rinkimų prie miesto vairo stojus V.Matijošaičiui. Prieš tai jis dirbo bankų sektoriuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (75)

Anonimas

dar visai jaunas zmogus --galetu daug nuveikti miestui,

mmm

mafiosaicio vagystem, atkatams, aferamos priartejo paskutinioji, komanda tepa slides, nes butent jie deda parasus po mafiosaicio aferom, mafiosaitis nededa ir tas parazitas niekada nepasakys kad jis liepe/verte/naudojo psichologini spaudima. Kas Kauno visvaldybeje dirba tai patvirtins ir net papildys

to >kauniečiui

prie Kupčinsko ne Kaunas buvo miręs bet milijonieriai buvo prislopinti>Dabar Laisvės alėją ir Kauną prie soboro,merkurijaus,centrinio univermago "grąžina" Vičiūnų ,Senukų,Kauno grūdų ponai ir jų panelės su super džipais ir super BMW
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS