Artėjant Visų Šventųjų dienai ir Vėlinėms, mieste didinami viešojo transporto pajėgumai | KaunoDiena.lt

ARTĖJANT VISŲ ŠVENTŲJŲ DIENAI IR VĖLINĖMS, MIESTE DIDINAMI VIEŠOJO TRANSPORTO PAJĖGUMAI

  • 2

Artėjant Vėlinėms ir Visų Šventųjų dienoms, Kauno mieste veikiančias kapines bus patogiau pasiekti viešuoju transportu. Skelbiama, kad tankinami autobusų maršrutai.

Kauno miesto savivaldybė skelbia, kad spalio 28–29 d. ir lapkričio 1–2 d. papildomai važiuos viešasis transportas, vežantis į mieste veikiančias kapines.

Štai 20A autobusas minėtomis dienomis važiuos maršrutu Kauno pilis–Prezidento V. Adamkaus gimnazija, 25 autobusas – maršrutu Geležinkelio stotis–Karmėlavos kapinės, 39A autobusas – maršrutu Kauno pilis–Romainių kapinės.

Taip pat kapines patogu prieš Vėlines pasiekti ir 47B autobusu, kuris važiuos maršrutu Kauno pilis–Kleboniškis. 62 autobuso maršrutas keleivius veš nuo Geležinkelio stoties iki „Kauno tiekimo“.

Taip pat tankinami ir kitų viešojo transporto tvarkaraščiai. Skelbiama, kad dažniau kursuos 44 autobusas, važiuojantis maršrutu Kauno pilis–Liucijanavos gatvė, bei 61 autobusas maršrutu Geležinkelio stotis–Vainatrakio kapinės.

Kauno miesto specialistai pataria rinktis viešąjį transportą, taip sumažinamos spūstys ties kapinėmis ir nereikia gaišti laiko stovint ilgose automobilių eilėse.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Kaunietis

Uždekime žvakeles ant Laisvės Kovotojų kapų

super, tikrai automobiliai kasmet sudaro dideles spūstis

SUSIJUSIOS NAUJIENOS