Atsinaujinusiame Ąžuolyne apsilankęs V. Matijošaitis: Kaunas niekada nebuvo toks gražus | KaunoDiena.lt

ATSINAUJINUSIAME ĄŽUOLYNE APSILANKĘS V. MATIJOŠAITIS: KAUNAS NIEKADA NEBUVO TOKS GRAŽUS

  • 200

„Kaunas niekada nebuvo toks gražus“, – po viešnagės naujai atgijusiame Ąžuolyne įsitikinęs meras Visvaldas Matijošaitis.

Vieną šios savaitės rytą kartu su kolegų komanda jis praleido apžiūrinėdamas rekonstruotas erdves.

„Įgarsinome“ mero komentarus bei vertinimus – nuo kritikos iki pasiūlymų bei ateities planų. Žinoma, netrūko ir juokelių“, – skelbia savivaldybė.

Savivaldybė pasidalijo siužeto planu skubantiems:

00:50 apie baigiamą rekonstruoti Sporto gatvės aikštę ir miesto ambiciją padaryti tai, ko nepavyksta šeimininkei valstybei – atnaujinti Lietuvos sporto universiteto pagrindinį pastatą;

02:12 paminklas lakūnams – S. Dariui ir S. Girėnui (jau tvarkomas);

 

 

02:32 „einam į grožį“ – didžiausias miesto teritorijoje esantis Ąžuolynas visoje Europoje jau dabar pilnas gyvybės;

06:00 finalinis akordas – Dainų slėnis (rekonstrukcija prasideda jau šiemet!);

11:33 „piktžaizdė“ Ąžuolyno pašonėje – apleista 3,3 hektarų ploto vadinamoji „Magnus“ teritorija, kurią meras primygtinai siūlo grąžinti miestui ir užsodinti tokiais pačiais ąžuolais.

„Kiekvienas kaunietis turėtų užsukti, pamatyti ir patirti Ąžuolyną gyvai. Dabar ši erdvė tikrai nepaliks abejingų“, – skelbia savivaldybė.

Primename, kad šeštadienį vyks atsinaujinusio Ąžuolyno atidarymo šventė.

Rašyti komentarą
Komentarai (200)

Anonimas

gera suda ruske pavare

Anonimas

musu super meras gaude vagis is kauno mesos kombinato ,bet tik mazi vagiukai pakliudavo ,o jis lobo

Baisiausia

Šitam cirke ne Matjošaitis ar kas nors kitas, o mūsų prokuratūra ir teismai. Prokuratūra žinodama kad žmogus nekaltas uoliai įperša "keistas" bylas teismams, o tie, kaip Putinas nunulina įrodymus, faktus, ir nuteisia žmogų. Tai mūsų teismai su tokia anarchija jau priartėjo prie Rusijos. Kuri veikia kaip agrsorius. Aš pats patyriau beprecendentę agresiją iš prokuratūros, ir teismų susidorijimą. Net žinau kas bylą užsakė, bet nieko padaryti negalėjau. Belieka pasakyti kad tai mano nuomonė, kad vėl bylis neiškeltų. Nes tos agresinės, įstaigos siautėja belekaip. Už nuomonę negali teisti, bet mane nuteisė. Nes tiems pabaisoms nirkas neįdomu, jie daro ką nori ten. Čia mano nuomonė, ADJOS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS