Atšventę gimtadienį, Karmėlavos trynukai keliaus prie jūros | KaunoDiena.lt

ATŠVENTĘ GIMTADIENĮ, KARMĖLAVOS TRYNUKAI KELIAUS PRIE JŪROS

  • 5

Liepos 17 dieną Karmėlavoje gyvenančią Jono ir Viktorijos Rusinų šeimą aplankė svečiai iš Kauno rajono savivaldybės. Tądien trys jauniausios šeimos atžalos – Jonas, Joris ir Aronas šventė trejų metų sukaktį.

Pasveikinti sukaktuvininkų su dovanomis atvyko Kauno rajono meras Valerijus Makūnas, Socialinės rūpybos skyriaus vedėja Margarita Venslovienė bei Karmėlavos seniūnė Violeta Armolaitienė.

V. Makūnas pastebėjo, kad per metus berniukai gerokai ūgtelėjo ir tapo dar gyvesni, smalsesni. Tai jie įrodė ir per savo gimtadienį – nieko nelaukdami ėmė konstruoti mero dovanotus žaislus.

Šešių asmenų Rusinų šeima gyvena nedideliame, bet labai tvarkingame dviejų kambarių bute ir svajoja apie didesnį būstą. „Vaikai greitai auga, jiems reikia daugiau erdvės, todėl mums darosi ankšta“, – kalbėjo šeimos galva J. Rusinas. Gausiai šeimai praverstų ir šeimos kortelė, kuri leistų įvairiomis paslaugomis naudotis su nuolaidomis.

Trynukų mama V. Rusinienė džiaugėsi, kad vaikai sveiki, judrūs ir smalsūs. Berniukus tėvai atskiria pagal charakterį ir krečiamas išdaigas.

Mažylius tėvams padeda prižiūrėti vyresnysis jų brolis Arminas, kuris lanko mokyklą ir rudenį eis jau į antrą klasę.

Ir Jonas, ir Viktorija dirba, be to, daug energijos atiduoda vaikams, todėl šeima ruošiasi pailsėti. „Ketiname važiuoti į Šventąją, norėtume bent keletą dienų pabūti prie jūros“, – pasakojo atostogų planus J. Rusinas.

Skaitlingai šeimai gyvenimą palengvina autobusiukas „Opel Vivaro“, kuriuo Rusinai keliauja apsipirkti, tvarkyti buities reikalų, pramogauti.

GALERIJA

  • Atšventę gimtadienį, Karmėlavos trynukai keliaus prie jūros
  • Atšventę gimtadienį, Karmėlavos trynukai keliaus prie jūros
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Taigi

Super šeima

Zuikis

Kokie gražūs vyrukai!

Kaimynė

Labai graži šeima. Tėveliai darbštūs kabinasi į gyvenimą ir nelaukia kol kas nors ką nors duos. Vaikai išauklėti ir geri. Daugiau tokių šeimų Kauno rajone ir Lietuvoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS