Dainavos turgavietėje – įtarimai dėl klastočių | KaunoDiena.lt

DAINAVOS TURGAVIETĖJE – ĮTARIMAI DĖL KLASTOČIŲ

Kauno teritorinės muitinės pareigūnai kartu su policija Dainavos mikrorajono turgavietėje aptiko, kaip įtariama, padirbtų garsių prekės ženklų sportinių batelių.

Sulaikytas vyriškis, antradienį pardavinėjęs sportinę avalynę, pažymėtą „Adidas“, „Nike“, „Puma“ ir „Reebok“ prekių ženklais. Policija iš viso aptiko 25 įtartinas batų poras.

Kauno vyriausiojo policijos komisariato atstovo spaudai Kęstučio Kasciukevičiaus teigimu, pradėtas tyrimas, o sulaikytos prekės bus siunčiamos į Vilnių ekspertizei. Po jos turėtų paaiškėti, ar sportiniai bateliai – iš tiesų klastotės. Jeigu įtarimas pasitvirtins, prekeiviui gresia piniginė bauda.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

oman gerai

as siunciuosi is otto katalogo viska,gal brangiau iseina bet zinau kad nesioju tiek akinius,tiek kedus ir t.t. originalius,visi likusieji gali nesioti akinukus prada uz 90lt,laikroduka armani uz 180lt,kedukus adidas uz 135lt....kiekvienam savo gyvenimas ir pirkinys...geru svenciu

as

O jie is gariunu tempe o ten muitines ir ekonomines neina, nes ten banditai valdo, bijo, tad smauge turgus ir baze :)

nieko naujo

turguje dedasi nepaaiskinami dalykai,bet niekas nemato, mat dabar pamate naujiena,ten juk visko pilna, nes turtingi ten neperka, o vargsas perka ,kad tik pigiau.Jis i ta zenkla net nekreipia demesio nes zino, kad uz tokia suma tikro sios firmos rubo ar bato nenupirks. Vyrukai prisistate mergeliu tik nesa joms darzoves, vaisius ir kainas diktuoja- va cia ir yra tikrasis turgus, tas pats sumesa, nes tas pats gaspadorius rytais isdalina saskaitas, vakare susirenka. ir kainos kaip nulaizytos tokios pat.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS