Garliaviečiai įrodė: sportuoti gali kiekvienas | KaunoDiena.lt

GARLIAVIEČIAI ĮRODĖ: SPORTUOTI GALI KIEKVIENAS

  • 0

Garliavos krašto sporto žaidynėse didžiausio pakaunės miestelio ir jo apylinkių gyventojai išbandė jėgas krepšinio, tinklinio varžybose, stalo teniso, šachmatų, šaudymo, smiginio ir kitose rungtyse.

Krepšinio 3x3 varžybų čempionais tapo komanda "Alfonsėliai" (Algirdas Adomavičius, Edgaras Miliūnas, Karolis Šarukas), tinklinio 3x3 varžybose triumfavo komanda "Be pavadinimo" (Marius Sausaitis, Ignė Grigaitytė, Paulius Gurauskas). Asmeninėse sporto rungtyse geriausi buvo šie sportininkai: stalo tenise merginų ir moterų grupėje – Rusnė Sungailaitė, vyrų grupėje – Saulius Laivys. Smiginio rungtyje merginų ir moterų grupėje taikliausia buvo Gintarė Poškevičienė, vyrų grupėje – Nojus Vaicekauskas. Geriausia šachmatininke merginų ir moterų grupėje tapo Dovilė Ulozaitė, vyrų grupėje – Rimantas Juška. Šaškėmis žaisti geriausiai sekėsi nuolatinei žaidynių dalyvei Onai Burnelienei, o tarp vyrų geriausias buvo Emilijus Jurkynas.

"Šeštose sporto žaidynėse garliaviečiai ir svečiai iš apylinkių dar kartą įrodė, kad sportuoti gali kiekvienas", – įsitikinę renginio organizatoriai.

GALERIJA

  • Garliaviečiai įrodė: sportuoti gali kiekvienas
Kauno rajono savivaldybės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS