Geraširdžiai kauniečiai dovanoja išgelbėtus gyvūnėlius | KaunoDiena.lt

GERAŠIRDŽIAI KAUNIEČIAI DOVANOJA IŠGELBĖTUS GYVŪNĖLIUS

Jų istorijos panašios – rasti besiblaškantys mieste, visiškai išsekę nuo bado ir dehidratacijos, žvelgė mirčiai į akis. Jei ne dviejų kauniečių gerumas, ko gero, jau būtų nugaišę.

Dabar išgelbėti gyvūnėliai ieško naujų namų, kuriuose savo meilumu dosniai atsidėkos naujiesiems šeimininkams.

Nedidukas, meilus šunelis, atkreipęs kauniečio Vytauto dėmesį, blaškėsi po Urmo bazės teritoriją. Jį aptikusi mergina kelias valandas kantriai bandė privilioti nelaimėlį, tačiau šis baikščiai sprukdavo šalin. Bet toli nenubėgdavo, o vėliau nuolankiai atsidavė žmogaus globai. Juo tapo minėtas kaunietis, suteikęs bent laikiną būstą šunyčiui.

„Paaiškėjo, jog šunelis labai nuoširdus, augęs pas žmones ir vis dar jais pasitikintis. Ko gero, kažkam pasirodė nebereikalingas, nes yra sulaukęs jau garbaus amžiaus, panašu, kad ir kurčias. Tačiau nepaprastai draugiškas ir ištikimas – kaip užsiropštė ant rankų, taip nenori nuo jų nulipti“, - šypsojosi Vytautas.

Paaiškėjo, jog šunelis labai nuoširdus, augęs pas žmones ir vis dar jais pasitikintis.

„Deja, visam laikui pasilikti šuns negaliu, nes daug keliauju, o ir namuose jau turiu augintinį. Tad mielai jį atiduosiu į patikimas rankas, kuriose jis bus tikrai saugus ir pažins žmogaus gėrį, o ne blogį“, - sakė vyras.

Ne mažiau skriaudų bei išbandymų atrodo patyręs ir katinas, birželio viduryje aptiktas netoli Kauno zoologijos sodo. KTU studentų miestelio slėnyje išsekęs keturkojis tupėjo beveik ant važiuojamosios kelio dalies, nebeturėdamas jėgų net pasitraukti nuo pavojaus. Pravažiuodama pro šalį jį pamatė kaunietė Gražina ir, skirtingai nuo daugumos kitų pralėkusių vairuotojų, neliko abejinga. Sustojusi, padedama kitos geraširdės moters, katiną nuvežė į veterinarijos kliniką. Ten už jos lėšas gyvūnėliui buvo suteiktos gyvybiškai būtinos procedūros – pastatyta lašelinė, vėliau atliktas parazitų naikinimas ir t.t. Po kelių dienų klinikoje, stabilizavus būklę, ilgauodegis buvo parvežtas į laikinus namus. Sparčiai atsigaunantis katinas, kurį jo gelbėtoja praminė Juoduliu, taip pat nekantriai laukia naujųjų šeimininkų, kurių namams žada primurkti daug jaukumo, o patiems globėjams dovanoti gerą nuotaiką.

Dėl šunelio globos kreipkitės tel. 865770130, dėl katino – tel. 861463082.

GALERIJA

  • Geraširdžiai kauniečiai dovanoja išgelbėtus gyvūnėlius
DMN nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

pitti gerardo

Aš gavau 30 000 eurų paskolą iš ponia ROSA BORRIELLO, kuri padėjo man šypsotis jai, kad galiu atlikti savo namo užbaigimą ir ji taip pat tarnauja daugeliui mano kolegų daugiau Norėdami gauti daugiau informacijos, susisiekite su juo el. Pašto adresu: borriello.rosa108@gmail.com

...

Pasiėmei, tai ir augink, kam tas tuščias piarinimasis 'geriečių beieškant'. O zarazą ir sterilizuotos katės nešioja.

Ačiū

geriems žmonėms, neabejingiems mažiausiųjų kančioms. Gaila, kad nebeveikia PSP (pagauk-sterilizuok-paleisk) programa, kažkiek miestas buvo sutvarkytas, o dabar vėl pasipils nepageidaujamas prieauglis į gatves. Ir kodėl ji buvo nutraukta, juk sąmoningi piliečiai pervedinėjo po 2%.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS