Gyventojai piktinasi: gatvę Sargėnuose tvarko derva | KaunoDiena.lt

GYVENTOJAI PIKTINASI: GATVĘ SARGĖNUOSE TVARKO DERVA

Sargėnų gyventojai stebėjosi, kaip darbininkai ruošėsi tvarkyti asfaltą, kuris neseniai buvo sulaužytas. Pasak „Kauno dienos“ skaitytojų, kai kurios vietos tiesiog buvo užpiltos derva, tad tapo beveik nepravažiuojamos.

Stebėjosi vykdomais darbais

Dienraščio skaitytojai pasidalijo užfiksuotais vaizdais, kaip tvarkoma Sargėnuose esanti Šeduvos gatvė. Žmonės nurodė, kad kelininkai šioje gatvėje naudoja neįprastus kelių remonto derinius, tad abejoja, kad sutvarkyta gatvė bus kokybiška ir ja galės važinėti teik lengvieji, tiek sunkiasvoriai automobiliai.

Jei norite susipažinti su naujausiomis gatvių asfaltavimo technologijomis atvykite į Šeduvos gatvę.

Vietos gyventojai nurodė, kad Šeduvos gatvė buvo asfaltuota, tačiau šią dangą sulaužė komunalininkai, atvažiavę išvežti šiukšlių. Kauniečiai teigė, kad būtent šių automobilių svorio ir neatlaikė asfalto danga. Žmonės tikėjosi, kad gatvė bus sutvarkyta ir jie galės vėl ja patogiai naudotis, tačiau už akių užkliuvo tai, kaip kelininkai ruošėsi kloti naują asfaltą.

„Jei norite susipažinti su naujausiomis gatvių asfaltavimo technologijomis atvykite į Šeduvos gatvę, esančią Sargėnuose ir galėsite įsitikinsite kelininkų išradingumu. Gatvelėje buvo išlaužytas asfaltas, dėl sunkiasvorės šiukšlių išvežimo mašinos svorio. Asfaltas susibangavo ir iškilo jo keteros.

Kelininkai jas nuskuto. Vietomis liko asfaltas, vietomis – gryna žemė. Jie tiesiog užpurškė dervos ant išlikusio asfalto salelių ir ant plikos žemės ir jau ruošiasi pakloti asfaltą“, – apie tai, jog nebuvo atlikti pagrindų tvirtinimo darbai, o jau ruošiama asfalto danga, pranešė „Kauno dienos“ skaitytojas.

Gatvės remontas bus baigtas artimiausiomis dienomis („Kauno dienos“ skaitytojų nuotr.)

Kosmetinis remontas

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis dienraščiui aiškino, kad Šeduvos gatvelėje tvarkomos tik tos vietos, kurios neatlaikė transporto svorio. Kol kas, pasak jo, nėra atliekami kapitaliniai remonto darbai.

„Šiuo metu Šeduvos gatvėje atliekami ne kapitalinio remonto darbai, o tik išdaužų remontas, apimantis viršutinio asfaltbetonio sluoksnį. Dėl netolygaus asfalto sluoksnio vietomis atsivėrė gatvės žvyro-skaldos pagrindai, bet ne „plika žemė“. Po senos dangos frezavimo, Šeduvos gatvę padengė smulkios, pilkos asfalto drožlės, kurios buvo pašalintos prieš pradedant asfaltavimo darbus“, – pažymėjo A.Pakalniškis.

„Pasitikime kelininkų kompetencija ir tikimės, kad Šeduvos gatvės gyventojai jau visai netrukus turės atnaujintą kelio dangą, o darbus atliekantis rangovas užtikrins savo atliktų darbų kokybę ir ilgaamžiškumą“, – dar pridūrė Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas.

Jis nurodė, kad būtent toks gatvės remonto būdas buvo pasirinktas įvertinus mažą eismo intensyvumą šioje Kauno dalyje. Šeduvos gatvės remonto darbus planuojama užbaigti artimiausiu metu – iki rugpjūčio 28 d.

GALERIJA

  • Gyventojai piktinasi: gatvę Sargėnuose tvarko derva
  • Gyventojai piktinasi: gatvę Sargėnuose tvarko derva
„Kauno dienos“ skaitytojų nuotr.
Gairės: Sargėnai, gatvė Sargėnuose, gatvės tvarkymo darbai, derva, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

vatai "Tautos stebėtojui'

juk Matijošiaus "darbas" fotkintis, piarintis prie kiekvienos duobės, kažko dėdulė per ilgai ant auksinio šikano užsituoėjo.

Tautos stebėtojas

tovaris ALGIS o jus ka nors daret del tuos duobes pvz .praneset tarnybom..ar ti kaip vatinis komentara parasyt sugebat

Algiui

ačiū ponas.Gal visi pradedam apie savo kiemus rašyt? :))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS