Iš Sargėnų skrieja perspėjimas: kažkas piktavališkai ant gatvės išbėrė vinių | KaunoDiena.lt

IŠ SARGĖNŲ SKRIEJA PERSPĖJIMAS: KAŽKAS PIKTAVALIŠKAI ANT GATVĖS IŠBĖRĖ VINIŲ

  • 6

Pirmadienį Sargėnų gyventojai pasidalijo perspėjimu – ant važiuojamosios kelio dalies, manoma, piktavališkai išberta krūva vinių.

„Žiburių gatvėje, tarp 34 ir 38 numeriais pažymėtų namų, per visą kelio plotį primėtyta vinių. Panašu, kad tai – ne atsitiktinumas – vinių labai daug. Vairuotojai, saugokite savo automobilių padangas“, – įspėja pilietiški gyventojai.

Prie šio įrašo socialiniame tinke pasidalyta ir aprašomo atvejo nuotraukomis, kuriose matyti ant asfalto nedideliais tarpais paberti vinys. 

„Kam panižo?“ – klausė prie pamatytų vaizdų komentavęs Edgaras. O Aivaras netruko papriekaištauti įrašo autorei Audronei: „O surinkti buvo sunku? Tiek pat laiko būtumėte užtrukusi, kiek fotografavote“. „Su rankomis niekaip – buvau su šuniuku. Atstumas apie 100 metrų, o vinių labai daug – reikia šluotos“, – paaiškino ji.

„Kiek pamenu, ties ta pačia vieta ne pirmą kartą vinukai paberti“, – pastebėjo Nida. „Kažkam nepatinka, kad pravažiuojame“, – svarstė Oksana.

Kiek pamenu, ties ta pačia vieta ne pirmą kartą vinukai paberti.

„Prieš dvejus metus dvi saujas tokių pačių vinukų buvau surinkęs. Tik jų buvo pribarstyta palei kraštą, kur asfaltas su žole susijungia“, – pasikartojančią problemą akcentavo Vytautas.

Apie atvejį portalo kauno.diena.lt žurnalistams pasiteiravus Kauno apskrities pareigūnų šie sakė pranešimo apie tokią galimai piktavališką veiklą pastaruoju metu sulaukta nebuvo.

„Jeigu gyventojai pamatė, kad vinys kažkam iškrito, apie kliūtį ant kelio, trukdančią eismui, reikėtų informuoti tarnybas. Jei eismas – intensyvus, šalinti kliūtis patiems nerekomenduojame. O jei žmonės įtaria, kad vykdoma nusikalstama veika, prašome informuoti policijos preigūnus. Tai galima padaryti, pridedant nuotraukas per policijos elektroninių paslaugų sistemą www.epolicija.lt“, – teigė Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė.

GALERIJA

  • Iš Sargėnų skrieja perspėjimas: kažkas piktavališkai ant gatvės išbėrė vinių
  • Iš Sargėnų skrieja perspėjimas: kažkas piktavališkai ant gatvės išbėrė vinių
  • Iš Sargėnų skrieja perspėjimas: kažkas piktavališkai ant gatvės išbėrė vinių
Feisbuko grupės „Sargėnai“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

magnetą į rankas

ir vinių nėra.

Skundu bobele turejo vadovautis KET

KET 12 straipsnis. Bendrosios eismo dalyvių pareigos. 7. Eismo dalyviai, sudarę ar pastebėję kliūtį kelyje, sukėlę ar pastebėję jame pavojų, privalo šią kliūtį ar pavojų pašalinti, o negalėdami to padaryti, – pranešti policijai, kelio savininkui ar kelią prižiūrinčiai įmonei, pažymėti kliūtį ar pavojingą vietą ir visais įmanomais būdais įspėti apie kliūtį ar pavojų kitus eismo dalyvius.

Highway

o surinkt tai tos "bobelės" pareiga? Jau tokie kaprizingi - važiuokit patys ir rinkite. Ar įpratę kad kažkas kitas jus aptarnauja, o patys geriau pasedėsit ir parukysit?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS