Įteikti jubiliejiniai veterinarinės medicinos magistrų diplomai | KaunoDiena.lt

ĮTEIKTI JUBILIEJINIAI VETERINARINĖS MEDICINOS MAGISTRŲ DIPLOMAI

Šiandien Lietuvos sveikatos mokslų universieto (LSMU) Veterinarijos akademijoje 111 absolventų rektorius prof. Remigijus Žaliūnas įteikė veterinarijos gydytojo diplomus ir suteikė magistro kvalifikacinį laipsnį.

Tai jubiliejinė LSMU Veterinarijos akademijos absolventų karta. Šių metų rugsėjį Veterinarijos akademija švęs savo 80-ąjį jubiliejų.

Veterinarijos gydytojo diplomus su pagyrimu gavo Daumantas Pekšys, Aistė Šiaučiūnaitė, Rasa Šimoniutytė.

Veterinarijos fakulteto dekanė prof. Vita Riškevičienė, sveikindama absolventus, sakė: „Visada prisiminkite, kad veterinarijos gydytojo profesija yra daugiau nei profesija – ji privalo tapti jūsų gyvenimu, kuris jums nepataikaus.“

Prof. R. Žaliūnas pasidžiaugė: „Jums pavyko subalansuoti studijas su studentišku gyvenimu. Jūs patys laimingiausi žmonės šiandien. Mus ir šiandien vienija sveikata. Asmeniškai tariu ačiū dėstytojams, jūsų tėvams, artimiesiems, kurie investavo į jus ir jūsų konkurencingas veterinarinės medicinos studijas. Kviečiu nepamiršti savo Alma Mater, kurios durys atviros tiems, kurie nori ir geba tobulėti. Jūs – ateities mokslininkai."

GALERIJA

  • Įteikti jubiliejiniai veterinarinės medicinos magistrų diplomai
  • Įteikti jubiliejiniai veterinarinės medicinos magistrų diplomai
  • Įteikti jubiliejiniai veterinarinės medicinos magistrų diplomai
J. Jonikienės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

sveikinu baigus mokslus

Radvilei valio,valio,valioooo saunuole.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS