Kada pašalins vairuotojus gluminančią netikėtą kliūtį Kauno centre? | KaunoDiena.lt

KADA PAŠALINS VAIRUOTOJUS GLUMINANČIĄ NETIKĖTĄ KLIŪTĮ KAUNO CENTRE?

Portalas kaunodiena.lt rašė, kad iš Kęstučio į I. Kanto gatvę įsukančių vairuotojų laukia netikėta kliūtis, kuri gali sukelti avariją. Apie tai pranešęs kaunietis Artūras pabrėžė, kad jo automobilis posūkyje vos nekliudė autobuso.

„Tik pasukęs į kairę pamatai ant antrosios eismo juostos pastatytą įspėjamąjį ženklą, kad toliau važiuoti ta juosta nebegalima. Tenka arba labai staigiai stabdyti, arba mestis į pirmąją juostą. Kai sukau, šalia manęs tą patį manevrą atliko autobusas, tad sukti į pirmąją juostą negalėjau. Kadangi važiavau apie 20 km/val. greičiu, spėjau saugiai pristabdyti“, – apie nemalonią situaciją pasakojo vairuotojas.

Jo įsitikinimu, įspėjamąjį kelio ženklą pastačiusi tarnyba paliko spragą.

„Vairuotojai turėtų būti informuoti, kad važiuodami antrąja juosta iš karto už posūkio susidurs su netikėta kliūtimi“, – pabrėžė kaunietis.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Nors nuo publikacijos paskelbimo praėjo beveik dvi savaitės, tačiau I. Kanto gatvėje niekas nepasikeitė – eismo saugumui pavojų keliantis ženklas stovi iki šiol. Jo pastatymo vietoje yra nedidelio skersmens įgriuva. Ženklo paskirtis – padėti vairuotojams išvengti duobės.

Portalas kauno.diena.lt pasidomėjo, kodėl kelio defektas iki šiol nesutaisomas, o nepatogumų eismo saugumui keliantis ženklas – kaip įkaltas. Teiravomės, ar perspėjantis ženklas pastatytas teisingai: ar nereikėtų įrengti apie už posūkio esančią kliūtį informuojančio ženklo?

Tenka arba labai staigiai stabdyti, arba mestis į pirmąją juostą.

Situaciją I. Kanto gatvėje pakomentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

„Dažniausia įgriuvų atsiradimo priežastis yra požeminių komunikacijų avarijos ir nesandarumas. I. Kanto gatvėje susidariusi įgriuva yra „Kauno vandenų“ inžinerinių tinklų zonoje, todėl informaciją apie įgriuvą perdavėme šiai bendrovei“, – komentavo savivaldybės atstovas.

Pasak A. Pakalniškio, „Kauno vandenys“ atliko savo tinklų diagnostiką, tačiau jokių tinklų pažeidimų nenustatė.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

„Nenustačius įgriuvos atsiradimo priežasties, nuspręsta pirmadienį dar kartą išsamiai patikrinti tinklų būklę, atlikti diagnostiką. Siekiame išsiaiškinti įgriuvos priežastis, kad sutvarkius asfalto dangą, įgriuva nepasikartotų.

Užsakėme papildomą ženklinimą, kad vairuotojai anksčiau būtų informuojami apie priekyje esančią kliūtį. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, žadėjo pašnekovas.

GALERIJA

  • Kada pašalins vairuotojus gluminančią netikėtą kliūtį Kauno centre?
  • Kada pašalins vairuotojus gluminančią netikėtą kliūtį Kauno centre?
  • Kada pašalins vairuotojus gluminančią netikėtą kliūtį Kauno centre?
  • Kada pašalins vairuotojus gluminančią netikėtą kliūtį Kauno centre?
  • Kada pašalins vairuotojus gluminančią netikėtą kliūtį Kauno centre?
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Tam ,kuriam "panašu" .

Su muilu,varai,ar be?

Prekybininkas

Oligarchas darantis bizni rusijoje,prisidejo prie 300 vaiku Ukrainoje nuzudymo. Balsuoki bukagalvi prokremliskas kaunieti,uz vyru vyro saika is viciunu!

Panašu,

kad vykdoma atvira kampanija priėš Matijošaitį.Konservai nesnaudžia.Bent kiek mąstančių reakcija turėtų būti atvirkštinė-jokių konservatorių nei Kaune,nei seime.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS