Karšto vandens tiekimas Šilainiuose atnaujintas anksčiau numatyto laiko | KaunoDiena.lt

KARŠTO VANDENS TIEKIMAS ŠILAINIUOSE ATNAUJINTAS ANKSČIAU NUMATYTO LAIKO

  • 0

Bendrovė „Kauno energija“ informuoja, kad šilumos tiekimas karštam vandeniui ruošti Šilainiuose atnaujintas anksčiau numatyto laiko – rugsėjo 26 d., 16 val. Buvo numatyta šilumos tiekimą atnaujinti iki šios dienos 22 val.

Šilumos tiekimas buvo sustabdytas nuo rugsėjo 25 d. 8 val. dėl vykdomų magistralinio šilumos tiekimo tinklo perjungimo darbų. Šie darbai buvo vykdomi tam, kad po rekonstrukcijos būtų galutinai sujungti šilumos tiekimo vamzdynai. Iki perjungimo termofikacinis vanduo karštam vandeniui ruošti šių namų gyventojams buvo tiekiamas iš kitos tinklo dalies, kol buvo vykdoma vamzdyno rekonstrukcija.

Kad žmonės gautų karštą vandenį kaip įmanoma greičiau, darbuotojai dirbo ir naktį.

Bendrovė „Kauno energija“ dar kartą atsiprašo šilainiškių už suteiktus nepatogumus. Deja, kitaip pabaigti vamzdyno rekonstrukciją nebuvo galimybės. Rekonstrukcijos darbai buvo vykdomi vasarą, pasibaigus šildymo sezonui.

Nuo šiol rekonstruotu vamzdynu šiluma bus tiekiama patikimiau ir efektyviau. Pakeisti rekonstruojamą vamzdyno atkarpą buvo būtina, nes ji jau buvo susidėvėjusi. Tikėtina, kad, pakeitus šiuos vamzdžius naujais, jie patikimai tarnaus kelis dešimtmečius.

Daugiau informacijos apie termofikacinio vandens tiekimo stabdymą ir atnaujinimą rasite čia: http://www.kaunoenergija.lt/bendroji-informacija/paslaugu-tiekimo-stabdymai-atnaujinimai/.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS