Kauną užklupo stipri liūtis | KaunoDiena.lt

KAUNĄ UŽKLUPO STIPRI LIŪTIS

  • 9

Vėlų ketvirtadienio vakarą, prieš vidurnaktį, Kauną užklupo stipri liūtis.

Socialiniuose tinkluose kauniečiai dalijosi audringų orų vaizdo įrašais. Juose matyti, kad dangų virš miesto skrodė žaibai.

Liūtis pasiekė ir Marijampolę, Vilkaviškį.

Primename, kad ketvirtadienį liūtis užlupo ir Vilnių. Dėl gausaus lietaus sostinėje patvino gatvės.

Kaip prognozavo gismeteo.lt, šiandien popietinėmis ir vakaro valandomis daugelyje vietovių nušniokš liūtys, lydimos perkūnijos, vietomis galima kruša ir stipresnis rytinių krypčių vėjas. Vilniuje ir Kaune bus apie 29 laipsnius karščio. Šiauliuose oras šils iki 26, Panevėžyje iki 28 laipsnių. Klaipėdoje vyraus 24 laipsnių šiluma.

Penktadienį išsilaikys labai panašūs orai: bus karšta, danguje vėl rodysis audringi debesys. Nakties valandomis temperatūra svyruos tarp 15–19 laipsnių šilumos. Vietomis dar palis, danguje blykčios žaibai. Ryte kai kuriose vietovėse nusidrieks rūkas. Dienos metu pūs vidutinio stiprumo gaivesnis rytų, šiaurės rytų krypties vėjas. Po pietų ir vakare daug kur gali pasirodyti lietaus ir perkūnijos debesys. Vilniuje ir Kaune oras šils iki 27 laipsnių. Šiauliuose ir Klaipėdoje bus apie 24, Panevėžyje apie 26 laipsnius šilumos. Šilčiausia bus pietiniuose ir kai kur pietvakariniuose šalies rajonuose, čia temperatūra priartės prie 30 laipsnių, kiek gaiviau bus šiaurės vakarinėje ir šiaurinėje šalies dalyje, kur vyraus 22–25 laipsnių šiluma.

Gairės: kaunas, liūtis, audra
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

...

O per Jonines - sniegas?..

Anonimas

Panemunėj pažaibavo,palijo ir tuo viskas baigėsi.

vat taip

liutis buvo zurnalistei tarp koju
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS