Kaunas sveikina Vilnių su 699-uoju gimtadieniu ir dėkoja už kartu pasitiktas KEKS akimirkas | KaunoDiena.lt

KAUNAS SVEIKINA VILNIŲ SU 699-UOJU GIMTADIENIU IR DĖKOJA UŽ KARTU PASITIKTAS KEKS AKIMIRKAS

  • 3

Šiandien Vilnius švenčia 699-ąjį gimtadienį ir pradeda laukti jubiliejinės sukakties. Jau tapo tradicija, kad Kaunas sveikina sostinę, tad šį kartą miestas vilniečius pradėti švęsti pakvietė anksčiau, kad kartu galėtumėme pasitikti ir Kaunas – Europos kultūros sostinės pradžią.

„Su 699-uoju, Vilniau! Linkiu nepamirštamų metų“, – taip sveikinimo kalbą pradėjo Kaunas.

„Tikiuosi, saldžios dovanos patiko. Nepamiršk, kad didžiausias KEKS'as ištisus metus laukia Europos kultūros sostinėje! Jau pradedu laukti Tavo 700-tojo jubiliejaus kitąmet. Ačiū, kad atsiliepei į kvietimą. Savaitgalį daug vilniečių mačiau gimtadienio priešvakarėlyje. Smagiai pašėlome“, – miestiečių vardu kalbėjo Kauno atstovai.

Sostinė taip pat pradeda švęsti ir gimtadienį pasitinka šviesų festivaliu, tad Kaunas palinkėjo daug šviesos ir taip pat nepamirštamų akimirkų, kokios buvo ir ieškant Kauno žvėries.

„O dabar metas tavajam festivaliui. Šviesk! Atraskim vis daugiau progų susitikti ir švęsti draugystę!“ – pažymėjo Kaunas.

O dabar metas tavajam festivaliui. Šviesk! Atraskim vis daugiau progų susitikti ir švęsti draugystę!

Primename, kad savaitgalį Kaune vyko Europos kultūros sostinės atidarymo renginys. Į jį buvo pakviesti ir vilniečiai. Jiems kavinukėj buvo paruoštos saldžios dovanos – keksiukai. Taip pat iš sostinės svečiai į Kauną galėjo atvykti pasinaudoję pavežėjų specialiai vilniečiams suteiktomis nuolaidomis.

Kauno sveikinimai Vilniui miesto gimtadienio proga jau tapo gražia tradicija. Jau penkis metus sostinė iš Kauno sulaukia staigmenų. Vilniečiai per miesto gimtadienį yra važiavę į Kauną vakarieniauti, lankytis specialiai jiems paruoštose ekskursijose ir pan. Tad tikimasi, kad tradicija -nenutrūks ir Kaunas sostinės 700-ojo gimtadienio proga taip pat ras kuo nustebinti vilniečius.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

simonas b1b1agalv15

viva portugalia

Pafa

Labai gera akcija apsikeisti kekšėmis. Labai romantiška nes kauno šliundros jau atsibodo ;)

KEKSAS - SEKSAS

NU JO VILNIUS PIRMAUJA LGBT, NARKOTIKAIS, VALKATOM.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS