Kaune už automobilio stovėjimą galima atsiskaityti programėle „m.Parking“ | KaunoDiena.lt

KAUNE UŽ AUTOMOBILIO STOVĖJIMĄ GALIMA ATSISKAITYTI PROGRAMĖLE "M.PARKING"

  • 5

Kaune pradeda veikti mobilioji programėlė "m.Parking". Nuo šiol savo išmaniuosiuose telefonuose ją turintys vairuotojai patogiai atsiskaityti už automobilių stovėjimą galės trijuose Lietuvos miestuose – Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje.

"Išmaniuoju telefonu už automobilių stovėjimą Kaune atsiskaito dauguma vairuotojų, tad plečiame atsiskaitymo galimybių spektrą ir pristatome dar vieną išmanų mokėjimo būdą – programėle "m.Parking". Norime, kad atsiskaitymas už automobilio stovėjimą reikalautų kuo mažiau laiko ir pastangų, tad ši programėlė puikiai papildys jau esamą mokėjimo būdų sąrašą", – sako įstaigos "Parkavimas Kaune" direktorius Justas Limanauskas.

Programėlės dar neturintiems vairuotojams reikės parsisiųsti "m.Parking", įvesti savo automobilio valstybinį numerį, pasirinkti miestą ir stovėjimo zoną. Įvedus automobilio valstybinį numerį, jis susiejamas su vartotojo telefono numeriu ir rinkliava pridedama prie sąskaitos už mobilųjį ryšį.

"Praėjusį rudenį startavome Klaipėdoje, o dabar žengiame ir į Kauną, tad, turėdami šią programėlę, greitai ir išmaniai sumokėti už automobilio stovėjimą jau gali visų didžiųjų Lietuvos miestų vairuotojai. Tai patogu, nes išvykus iš Vilniaus ir lankantis Kaune ar Klaipėdoje nebereikia sukti galvos dėl mokėjimo už automobilio stovėjimą – užtenka išmaniajame telefone turėti vieną programėlę", – sako "Susisiekimo paslaugų" direktorė Modesta Gusarovienė.

Vairuotojai, naudodamiesi "m.Parking" sistema, moka už automobilio stovėjimo laiką, patys pasirinkdami automobilio pastatymo pradžią ir pabaigą. Užsisakę mokamą automobilių stovėjimo paslaugą vairuotojai bet kada gali savo užsakymą nutraukti. Programėlės lange taip pat rodoma mokėtina suma, o sistema informuoja apie užsakytą paslaugą ir mokėtiną sumą siųsdama pranešimus.

"m.Parking" paslauga Kaune galės naudotis visų trijų Lietuvoje mobiliojo ryšio paslaugas teikiančių operatorių vartotojai, statantys automobilius vietine rinkliava apmokestintose vietose šiame mieste.

Iškilus klausimų apie programėlės naudojimą Kaune vairuotojai kviečiami susisiekti su įstaigos "Parkavimas Kaune" atstovais telefonu 837 32 16 48 arba el. paštu info@parkavimaskaune.lt. Šiuo metu "m.Parking" programėle naudojasi apie 130 tūkst. naudotojų. Kaune už automobilio stovėjimą taip pat galima atsiskaityti kita programėle "UniPark".

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Reikės pabandyti, nes Unipark tai vienas nesusipratimas... Kiekvieną kartą kol prisijungi, ir tai miesto centre, o ne kažkur... Labai lėtas programos veikimas.

,ekonom.

Aferistai,patikimiausias būdas grynais mokėti už viską.Nes per programėles visokias gaunasi brangiau o kodėl brangiau gudrus supras.

dali

Pabandžiau ir nemačiau kad ne tas miestas pasirinktas, nors už stovėjimą susimokėjau, vistiek išrašė baudą. Rašiau į info@parkavimaskaune.lt, bet jokios reakcijos. Labai nerimtai žiūrima į iškilusius nesklandumus, nerekomenduoju.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS