Kauniečiai netveria pykčiu: judrioje sankryžoje šviesoforas klaidina jau kelintą parą | KaunoDiena.lt

KAUNIEČIAI NETVERIA PYKČIU: JUDRIOJE SANKRYŽOJE ŠVIESOFORAS KLAIDINA JAU KELINTĄ PARĄ

  • 15

Šeštadienio vakarą kauniečiai pastebėjo neveikiantį šviesoforą. Nors apie šį degimą atsakinga bendrovė buvo informuota iškart, tačiau problema neišspręsta ir pirmadienio rytą.

"Kur galima pranešti apie neveikiantį šviesoforą? Dvarčionių sankryžoje iš abiejų kelio pusių dega žalias signalas", – dar šeštadienį socialiniame tinklalapyje rašė kaunietis Gediminas.

Tą pačią dieną portalui, susisiekus su "Kauno gatvių apšvietimo" atstovais, buvo patikinta, jog į Partizanų gatvės ir Pramonės prospekto sankryžą buvo išsiųsti specialistai.

Tačiau pirmadienio rytą į redakciją ėmė plūsti skaitytojų pranešimas dėl iki šiol nesutvarkyto gedimo. 

""Kauno gatvių apšvietimui" pranešta, bet iš bendravimo ir reakcijos atrodo, kad jiems nerupi", – sakė pasipiktinęs pašnekovas.

"Kauno diena" dar kartą susisiekė su "Kauno gatvių apšvietimo" avarinės tarnybos atstovais. 

"Situacijos dėl pranešimo savaitgalį komentuoti negaliu, tačiau šiandien ryte gavome ir užregistravome informaciją apie šioje sankryžoje esančio šviesoforo gedimą. Avarinė tarnyba išsiųsta tvarkyti", – pažadus žėrė bendrovės atstovas.

Pastebėjus neveikiančius šviesoforus, rekomenduojama skambinti telefonu +37068553552 arba į klientų aptarnavimo centrą "Mano Kaunas" telefonu 880020000, arba skubios pagalbos numeriu 112.

Gairės: šviesoforas, skaitytojo naujiena, Partizanų gatvė, neveikia šviesoforas
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Na

kvaili vairuotojai, kas kreipėtės į kelių policiją užuot tris paras pykę....

Taip

Kelių policijai praneškite o ne Delfiui....

KAUNAS

Kaunieciai netveria pykciu....Tokie nervingi velniai aplamai negali vairuoti....juos reikia siusti tikrintis pas psichiatrus....nes is pykcio pasiute dar koki kolega-vairuotoja uzpuls :-))))))))))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS