Kauniečių apsipirkimas „Rimi“ virto kuriozu: tikiuosi, karantinas nesitęs dešimtmetį | KaunoDiena.lt

KAUNIEČIŲ APSIPIRKIMAS „RIMI“ VIRTO KURIOZU: TIKIUOSI, KARANTINAS NESITĘS DEŠIMTMETĮ

  • 27

Šiuo metu šalis gyvena karantino sąlygomis, o portalui kauno.diena.lt kaunietė papasakojo apie kuriozinę situaciją, nutikusią „Megoje“ esančioje „Rimi“. Moters vyras nupirko visą dešimtmetį, pagal užrašą ant įpakavimo, galiojančius vištienos filė kepsnelius.

„Jau paruoštų valgymui gaminių skyriuje kovo 13-ąją mano vyras pirko vištienos filė kepsnelius. Jų įsigijo šiek tiek daugiau nei iš karto suvalgėme. Todėl vieną likusį vištienos kepsnelį įdėjau į šaldytuvą. Jis ten prabuvo kelias dienas, todėl betvarkydama šaldytuvą svarsčiau – gal jau reikia išmesti, nes paseno? Bet žvilgtelėjusi į galiojimo terminą, nusijuokiau pamačiusi, kad pirkinys galioja iki 2030-ųjų“, – šyptelėjo kaunietė Lolita.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistų kalbinta moteris sakė pamaniusi, kad tai tiesiog mistinio penktadienio – kovo 13-osios „Rimi“ atstovų pokštas pirkėjams arba tiesiog įsivėlusi klaida. „Tikriausiai tądien daugelis parduotuvės klientų įsigijo maisto gaminius su tokiu galiojimo terminu“, – spėliojo kaunietė.

Lolita šmaikštavo, kadangi šis kuriozas kone sutapo su karantino Lietuvoje paskelbimo data, gal vertėjo taupyti vištienos filė kepsnelius, kad užtektų ilgesniam laikui. „Tikiuosi, karantinas šalyje nesitęs dešimtmetį“, – kalbėdama pozityvumo nestokojo kaunietė.

Tikriausiai tądien – daugelis parduotuvės klientų įsigijo maisto gaminius su tokiu galiojimo terminu.

Paklausta, ar dažnai šioje Islandijos plente įsikūrusioje „Rimi“ tenka susidurti su panašaus pobūdžio situacijomis, ji užsiminė, kad nors šioje parduotuvėje jos šeima lankosi dažnai, tačiau toks atvejis esą pirmasis. „Nedažnai atkreipiu dėmesį, jei atkreipčiau, galbūt rasčiau ir daugiau netikslumų“, – atviravo moteris.

„Šiuo atveju taip atsitiko dėl žmogiškojo faktoriaus – darbuotoja neatidžiai patikrino svarstyklių parametrus ir nenustatė reikiamos galiojimo datos. Atsiprašome pirkėjų dėl klausimų sukėlusios informacijos ant etiketės!“ – paprašyta paaiškinti pastarąjį niuansą teigė „Rimi Lietuva“ atstovė Renata Keršienė.

Pašnekovė pridūrė, kad produktų galiojimo laiką esą galima patikrinti atsekamumo žurnale.

Gairės: rimi, karantinas, vištienos kepsneliai, galiojimo terminas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (27)

nuo kadru priklauso

Rimi parduotuves yra gana brangios,taciau kokybe nedziugina.Duonos kokybe kai kuriu gaminiu irgi nekokia.Taciau kainos- solidzios. Jei lyginsi Rimi su Maxima tai dangus ir zeme. Kai nuvaziuoju i miesto pakrasti tai ten esanti Rimi visuomet apversta,-truksta tvarkos,nors darbuotoju ten gana nemazai.

Geda.Geda madam LOLITA. Geda zurnalistams

Ar ne geda ponai is muses daryti drambli? O ka patys be kvailu rasliavu gero nuveiket...rasinetojai. Zmones dirba. Ir dziaukimes, kad dar yra kas dirba ir galim nuspirkti tos pacios vistienos ar kt. maisto...

Kauniete

Tiesiog fizine žmogaus klaida....kas nedirba, tas neklysta.Jokio kriminalo, o bauda gali būti didele, deja...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS