Fiksuoja nuolatinius pažeidimus prie automobilių turgaus, bet baudos – nė motais | KaunoDiena.lt

FIKSUOJA NUOLATINIUS PAŽEIDIMUS PRIE AUTOMOBILIŲ TURGAUS, BET BAUDOS – NĖ MOTAIS

  • 18

Neapsikentęs dėl situacijos Krėvės prospekte, ties „Regitra“ ir automobilių turgumi, kaunietis kreipėsi į portalą kauno.diena.lt.

Vyras piktinosi, kad ten yra visiška netvarka. „Turgaus prekeiviai baigia okupuoti visą gatvę, stato savo automobilius, kur tik randa laisvą vietą, jiems negalioja net draudžiamieji ženklai. Per juos neįmanoma žmonėms nei praeiti, nei pravažiuoti“, – dėstė kaunietis.

Anot jo, „pastatę automobilius gatvėje po draudžiamaisiais ženklais dar ir apsitveria savadarbėmis tvoromis“. „Ir policija į tai nereaguoja, nes automobiliai taip stovi nuolat“, – rašė vyras, pateikęs nuotraukų ir vaizdo įrašą.

 

 

Portalas kauno.diena.lt susisiekė su Kauno policijos atstovais ir pasiteiravo, kaip pakomentuotų priekaištus bei nuotraukose ir vaizdo įraše matomą situaciją dėl automobilių stovėjimo draudžiamose vietose.

Skaitytojo nuotr.

„Kiekvieną kartą, kai yra pranešama apie padarytus Kelių eismo taisyklių pažeidimus, jie yra fiksuojami, surašomi administracinio nusižengimo protokolai. Pranešimų apie pažeidimus jūsų minimoje vietoje pareigūnai gauna dažnai, visais atvejais informacija tikrinama ir, užfiksavus pažeidimą, surašomas protokolas“, – komentavo Kauno policijos atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Pagal galimybes, atkreipė dėmesį, pareigūnai taip pat rengia ir tikslines priemones, skirtas fiksuoti įvairiems pažeidimams šioje teritorijoje, nustato paliktų transporto priemonių be valstybių numerių savininkus.

GALERIJA

  • Fiksuoja nuolatinius pažeidimus prie automobilių turgaus, bet baudos – nė motais
  • Fiksuoja nuolatinius pažeidimus prie automobilių turgaus, bet baudos – nė motais
  • Fiksuoja nuolatinius pažeidimus prie automobilių turgaus, bet baudos – nė motais
  • Fiksuoja nuolatinius pažeidimus prie automobilių turgaus, bet baudos – nė motais
"Kauno dienos" skaitytojo nuotr.
Gairės: parkavimas, automobilių turgus, automobilių stovėjimas, KET, KET pažeidimai, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

zigmas

Štai taip - tūlas kaunietis piktinosi ,kad prie automobilių turgaus susidaro nevisai normali situacija dėl automobilio stovėjimo .Kur sustoti ,bent trumpai kai turgus skirtas automobilių prekybai aikštelės užimtos ir sumokėta rinkliava už vietą ,o trumpam stabtelėti tai ne nuodėmė, tas kaunietis tikriausiai neturi automobilio tai jam ir kyla pavydas ,kad štai eina nevykėlis , o jam trukdo tos mašinos .Į piktus žmonių priekaištus nereikia kreipti dėmesio tokiems niekuomet nebus gerai

kažkaip

nenormaliai tas veikėjas važiuoja, kodėl jį taip kairėn prieš eismą traukia?

.....bardakas

....kur yra bardakas ten visada bardakas ....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS