„Kauno dienos“ studija: R. Kėvalas – apie D. Kepenį, V. Uspaskichą ir begalinį norą gyventi | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJA: R. KĖVALAS – APIE D. KEPENĮ, V. USPASKICHĄ IR BEGALINĮ NORĄ GYVENTI

  • 21

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Kauno klinikų Vaikų ligų klinikos vadovas prof. Rimantas Kėvalas.

Prof. R. Kėvalas jau 35-erius metus gelbėja vaikų gyvybes. Pats artimoje aplinkoje dėl koronaviruso išgyvenęs tris netektis, gydytojas vienas pirmųjų šalyje pasiskiepijo nuo COVID-19. R.Kėvalas turi paprastą ir konkretų pasiūlymą visiems, abejojantiems virusu ir vakcinos nauda: „Siūlau padaryti vieną labai paprastą dalyką – ateikite pas mus dirbti savanoriais. Rankų reikia. Nereikia jokio medicininio išsilavinimo, tiesiog padėkite.

Pabendraukite su tais žmonėmis, kurie guli kovidiniuose skyriuose, pažiūrėkite į akis tų žmonių, kurie guli intensyvios terapijos skyriuose, priklausomi nuo deguonies ir dirbtinės plaučių ventiliacijos. Ir kada jūs tose akyse pamatysite begalinį norą gyventi, gal jūs truputėlį kitaip pagalvosite ir apie savo vietą šiame gyvenime“, – sako jis.

Ką žinomas gydytojas mano apie D.Kepenį ir V.Uspaskichą, kas galėtų kasdien pasaulyje išgelbėti 14-os tūkstančių vaikų gyvybes ir kodėl Lietuvoje slenka šešėlinio smurto banga artimoje aplinkoje, kviečiame žiūrėti „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Rimantas Kėvalas
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Rimantas Kėvalas
  • Rimantas Kėvalas
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Lukštui

tu ne lotynas, tu IMBECILAS. Debilo diagnozė tau per lengva

PADEKA PROFESORIUI

DIDZIULE PAGARBA IR PADEKA PROFESORIUI KEVALUI UZ JO LABAI NUOSIRDU PASISAKYMA IR NORA KAD TAUTA TIKETU MOKSLO ATRADIMAIS MEDICINOJE GYDYTOJAIS PROFESIONALAIS LABAI GAILA KAD DALIS ZMONIU PRISIKLAUSO IVAIRIAUSIU BEMOKSLIU MENKO ISSILAVINIMO SARLATANU PASAKU KURIE NETURI NET MENKIAUSIO SUPRATIMO APIE MEDICINA PRADEDA ABEJOTI IR TIKETI JU TEIGINIAIS IS FANTASTIKOS SRITIES AS NIEKUOMET NESUPRASIU IR NET NEIMANOMA SUPRASTI KAIP GALIMA SULYGINTI PASISAKYMUS PROFESORIAUS KEVALO IR DEMAGOGO KEPENIO JO PASIEKIMAIS ISSIVOLIUOTI SNIEGE LABAI NUOSIRDZIAI NORIU PAKLAUSTI KEPENIO KIEK ISGELBEJAI VAIKU GYVYBIU KIEK ATLIKAI PACIU SUDETINGIAUSIU OPERACIJU IR AS MANAU KAD TAMSTAI TAI TIK VANDENS PAVIRSIUMI PLAUKTI NIEKO NEPADARYSI TARP MUSU ZMONIJOJE YRA LABAI PROTINGU, PROTINGU IR DURNIU

mumu

Kepenis baltijos jūroje yra peršalęs smegenis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS