„Kauno dienos“ studija: Žemieji Šančiai pirmieji Lietuvoje kuria savo mikrorajono viziją | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJA: ŽEMIEJI ŠANČIAI PIRMIEJI LIETUVOJE KURIA SAVO MIKRORAJONO VIZIJĄ

  • 15

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi KTU Statybos ir architektūros fakulteto profesorius Kęstutis Zaleckis.

Žemųjų Šančių bendruomenė pirmoji Lietuvoje, pasitelkusi profesionalus, kuria viziją, kaip jų rajonas galėtų vystytis ateityje. Šiame unikaliame projekte Šančių gyventojams talkina K. Zaleckis.

Viešėdamas „Kauno dienos“ studijoje, K.Zaleckis pasakojo, jog šios miesto dalies urbanistinė ir architektūrinė vizija bus kuriama net trejus metus, o parengtas planas bus įteiktas miesto savivaldybei. Šio projekto eigoje taip pat bus parengti praeities, dabarties ir ateities interaktyvūs Žemųjų Šančių žemėlapiai. Be abejo, esminis klausimas – kiek į tokią iniciatyvą atsižvelgs miesto valdžia bei verslininkai, vystantys nekilnojamojo turto projektus. Plačiau apie tai pokalbyje „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • „Kauno dienos“ studija: Žemieji Šančiai pirmieji Lietuvoje kuria savo mikrorajono viziją
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir profesorius Kęstutis Zaleckis
  • Profesorius Kęstutis Zaleckis
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Pats žinau

tai "vargo vakarienė". Bendradarbis gyvena ar 8, ar 9 kr.gatvej?. Eismas vienpusis,gatvelė siaura.Atvažiuoju iš darbo - jau pypsina - praleisk.Kiemas užsemtas, santechnikas atvykęs...Total - košmar...Vien - žodž. GRIAUT TĄ KAIMĄ. Ir kuo greičiau...

"ŠANČIŲ VIZIJA" tai makaronai valdźiai ant ausų...

O kabina juos ne kas kitas ,o tie patys "kovotojai" neva už Nemuno išlaisvinimą ir prieš gatvelę pagal jį , nes nori išsaugoti sau užgrobtą kaimišką ramybę... Ta saujelė ir yra uzurpavus visas iniciatyvas Žemuose šančiuose. Niekada neesu girdėjus jokio kvietimo į jokį susirinkimą jokiais ŠANČIŲ REIKALAIS.

Kliedesiai

Jokios ten vizijos nera Kupcinsko-konservatoriu grupuote paprasciausiai kaiso pagalius Matijosaicio planams ir visa Sanciu vizija
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS