„Kauno dienos“ studijoje – apie karantiną Kaune: kokia situacija? | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – APIE KARANTINĄ KAUNE: KOKIA SITUACIJA?

  • 18

„Kauno dienos“ studijoje jau ne pirmą kartą svečiuojasi Kauno Ekstremalių situacijų ir operacijų valdymo centro vadovas Paulius Keras.

„Situacija blogėja, ir ji blogėja sulig kiekviena diena“, – neslepia Kauno Ekstremalių situacijų ir operacijų valdymo centro vadovas Paulius Keras, apsilankęs „Kauno dienos“ studijoje.

Gydymo įstaigose vietų katastrofiškai mažėja, tačiau tai ne blogiausia. Blogiausia, kad jau pradeda trūkti žmogiškųjų išteklių. Karštoji koronos linija 1808, įsikūrusi Kauno greitosios medicinos pagalbos stotyje, aptarnauja visą Lietuvą. Dabar ji kasdien sulaukia apie 10 tūkst. skambučių, kai jos pajėgumai pritaikyti tik 5 tūkst. Tačiau šią problemą artimiausiu metu ketinama išspręsti. Mobilus punktas Jonavos g. kol kas susitvarko su augančiu žmonių, norinčių pasidaryti testą, skaičiumi.

Šiandien, pirmąją karantino dieną asmenys, viešose vietose nedėvintys kaukių, tik įspėjami, tačiau vėliau jie gali sulaukti ir baudų. Plačiau apie šios dienos situaciją Kauno mieste ir regione – pokalbyje „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(iš kairės)</span> ir Paulius Keras
  • Paulius Keras
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

Valio!

Man galų gale dašuto, ką reiškia "plyno lauko investicija"! Va kaip čia yr: kai darai biznį iš kaukių, bet tau atrodo, kad per mažai kaukių išpirkta, investuoji į įstatymų leidėjus, kad išleistų įstatymą, reikalaujantį ne tik uždarose patalpose, bet ir plynam lauke antsnukius dėvėt, ir pardavimai iš karto pašoka. Plius dar baudos iš plynam lauke be antsnukio pagautų... Čia tai bent investicija!

Antanas

Kodėl policija nesiima veiksmu prieš be kaukių vaikštančius miestiečius. Ir kodėl uždarius Kalpoko gatvę ir prasidėjus intensyviam eismui Liškiavos kalnu policija nieko nemato?

Atsibodo ir rasyt ir prasyt

J\AM REIKETU LABIAUSIAI RUPINTIS MIESTO TRANSPORTO VALYMU,NES DULKIU SEDYNESE PILNA,O IR GRINDYS JAU NUO RYTO NESVARIOS.Kitas dalykas,kad vairuotojai visiskai nesidomi,kai ilipes klijentas net nebando susimoketi uz kalione.Todel tokie brangus miesto bilietai.Miesto pakrasciuose sventines dienos,savaitgaliai tai pacios baisiausios jaunimui ir senimui dienos,nes nera transportoNiekas neiesko budu,kaip su turimu transportu pratesus marsrutus galetu aptarnauti gyventojus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS