„Kauno dienos“ studijoje – P. Lukševičius: miesto laukia kokybinis šuolis | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – P. LUKŠEVIČIUS: MIESTO LAUKIA KOKYBINIS ŠUOLIS

  • 11

„Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos Kauno miesto taryboje seniūnas Paulius Lukševičius.

Studijoje P. Lukševičius kalbėjo apie Kauno miesto mero Visvaldo Matijošaičio ir jo šeimos valdomo verslo Rusijoje metamą šešėlį miesto įvaizdžiui, taip pat korupcijos skandalą, kuriame buvęs Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Vilius Šiliauskas kaltinamas paėmęs kyšį.

Politikas nagrinėjo priežastis, kodėl opozicijos balsas per mažai girdimas miesto taryboje, daug dėmesio skyrė jau nuveiktiems darbams bei Kauno perspektyvai artėjančių savivaldos rinkimų akivaizdoje: kuria kryptimi miestas turi vystytis ir augti, kaip sustabdyti „protų nutekėjimą“ į Vilnių bei išnaudoti Europos kultūros sostinės statuso potencialą.

Politinė reklama bus apmokėta iš TS-LKD ir P. Lukševičiaus asmeninės sąskaitos.

GALERIJA

  • Paulius Lukševičius
  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Paulius Lukševičius <span style=color:red;>(dešinėje)</span>
Justinos Lasauskaitės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Kupriukas

Matosi, kad Paulius Luksevicius yra tikras kaunietis. Stiprus ir ismintingas vyras. Sekmes Jums!!!!!

Vidmantas

Na, gerai, kad ne visų kauniečių smegenys sustingę į asfalto rombus, kad kažkas gali ir protingai , ir sąžiningai pakalbėti. Jei klausysimės ne tik masinių trolinimų, tai kažką gal išgirsime, juk rinkimai artėja.

Nijolė

Pagarba, tai protingo, moralaus, išpažįstančio pagrindines vertybes, politiko kalba. Linkiu Kaunui susigrąžinti vertybinius politikus, perdaug žalos pridarė uabininkas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS