„Kauno dienos“ studijoje – A. Puklevičius: Putinui reikia pastatyti paminklą (po mirties) | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – A. PUKLEVIČIUS: PUTINUI REIKIA PASTATYTI PAMINKLĄ (PO MIRTIES)

  • 0

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi rašytojas ir kūrybininkas Aidas Puklevičius.

Pristatant šios „Kauno dienos“ studijos svečią užtenka paminėti vieną faktą: Lietuvai susipykus su Kinija, jis „šiek tiek“ pasidomėjo šia Azijos šalimi ir perskaitė apie jos kultūrą, ekonomiką bei politiką... 121 knygą.

Neaprėpiamos erudicijos, smalsumo ir iškalbos A.Puklevičius apie Rusijos įkūrimą, mongolių – totorių jungo įtaką šios šalies žmonių sąmonei ir Islamą, kuris rusams neįtiko tik dėl to, kad draudžia gerti alkoholį.

Taip pat pokalbyje: geografinių sąlygų įtaka rusų kolektyvinės sąmonės formavimuisi, kuri kardinaliai skiriasi nuo ukrainiečių individualizmo ar net anarchizmo. Kodėl JAV nereikėjo karo Ukrainoje bei Kinijos ir Indijos pozicija šioje situacijoje.

Apie Serbiją ir Vengriją, kurios jaučiasi amžinai nuskriaustos, neįtikėtino Nevzorovo atsivertimo priežastys ir kur Rusijos amžino noro visus pavyti ir aplenkti ištakos?

Kadyrovas TikTok žvaigždė, nacistinės Vokietijos atgailos pavyzdys Rusijai ir Putino baigties scenarijai.

„Visos didžiausios revoliucijos kyla dėl nepritekliaus, skurdo ir žmogaus neturėjimo ką prarasti“, – sako A. Puklevičius, „Kauno dienos“ studijos svečias.

 

 

GALERIJA

  • Gražvydas Muižys <span style=color:red;>(kairėje)</span> ir Aidas Puklevičius <span style=color:red;>(dešinėje)</span>
  • Aidas Puklevičius
Vilmanto Raupelio nuotr.
Gairės: Aidas Puklevičius, V. Putinas, karas Ukrainoje, istorija, Kauno dienos studija
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS