„Kauno dienos“ studijoje – Žemųjų Šančių bendruomenė: savivaldybė su mumis nesitarė | KaunoDiena.lt

„KAUNO DIENOS“ STUDIJOJE – ŽEMŲJŲ ŠANČIŲ BENDRUOMENĖ: SAVIVALDYBĖ SU MUMIS NESITARĖ

  • 75

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje svečiuojasi Žemųjų Šančių bendruomenės valdybos nariai Rolanda Girskienė ir Virginijus Baranauskas bei Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Neseniai Kauno miesto savivaldybė pristatė Nemuno krantinės, besidriekiančios Žemuosiuose Šančiuose, atnaujinimo projektą. Pristatyme džiugiai skelbiama, kad teritorijos palei Nemuną pertvarkos projektas parengtas „atsižvelgiant į vietos bendruomenės pastabas“. Tačiau Žemųjų Šančių bendruomenės atstovai atkerta, kad su jais šis projektas nebuvo nei aptartas, nei derintas.

Šį kartą „Kauno dienos“ studijoje diskutuoja Žemųjų Šančių bendruomenės valdybos nariai R. Girskienė ir V. Baranauskas bei Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas A. Pakalniškis.

Kodėl savivaldybė tarsi per prievartą perša 3 mln. eurų vertės projektą, kuriam priešinasi vietos bendruomenė? O gal kaip tik kauniečiai tik džiaugsis ne tik išasfaltuota gatve, bet ir sutvarkytu Nemuno paplūdimiu ir moderniais dviračių bei pėsčiųjų takais? Kviečiame žiūrėti diskusiją „Kauno dienos“ studijoje.

 

 

GALERIJA

  • „Kauno dienos“ studijoje – Žemųjų Šančių bendruomenė: savivaldybė su mumis nesitarė
  • Aloyzas Pakalniškis
  • Virginijus Baranauskas
  • Rolanda Girskienė
Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (75)

Dviratininkas

Dabartinis takas persiauras- sunku prasilenkti su issisketusiais pesciaisiais!

ką jūs svaigstat apie statybas Nemuno pakrantėj Šančiuose,matosi komentuojat tų plotų nematę,savininkai gal kiek ir turi pasisavinę ,bet visada galima rasti teisybę,plažo niekas neatims,o kur važiuosmašino nauja gatve ir per kurią gatvelę jos dings,,labai įdomus klausimas

Rytis

Pažiūrėjau tą pristatymą. Tai nebuvo nė vieno pasisakusio "už" tą gatvę. Na ir ką tai sako?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS