Kauno rajone – jau 1000-asis šiais metais naujagimis! | KaunoDiena.lt

KAUNO RAJONE – JAU 1000-ASIS ŠIAIS METAIS NAUJAGIMIS!

  • 6

Kauno rajono savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos skyriuje šiandien užregistruotas 1000-asis šių metų Kauno rajono kūdikis – Lėja Račiūnaitė. Mergaitės tėvai Evelina ir Paulius Račiūnai, atvykę atsiimti pažymėjimo, buvo labai nustebę, jog jų naujagimis tapo jubiliejiniu, rašoma Kauno rajono bendruomenės feisbuko puslapyje. 

„Mergaitė gimė keliomis dienomis anksčiau nei planuota. Turbūt paskubėjo dėl to, kad būtų tūkstantoji“, – juokėsi mama.

Skyriaus vedėja Skirmantė Subačienė su pažymėjimu įteikė ir kūdikio kraitelį. Šiais metais, kaip ir praėjusiais, jais apdovanojami naujagimiai, kurių bent vienas iš tėvų yra deklaravęs gyvenamąją vietą Kauno rajone ir kai kūdikis registruojamas Kauno rajono savivaldybės administracijos Civilinės metrikacijos skyriuje. Be kraitelio, jubiliejiniam kūdikiui tradiciškai buvo įteikta knyga „Atrastas neatrastas Kauno rajonas“.

Spalio 3 d. gimusi L. Račiūnaitė – antrasis vaikas Garliavos apylinkių seniūnijoje gyvenančių Račiūnų šeimoje. Pirmagimis – sūnus Leonas, už poros savaičių švęs savo trečiąją gimimo dieną. Mero pavaduotojas Paulius Visockas įteikė berniukui išankstinę gimtadienio dovaną.

Mažylio mama Evelina yra ilgametė Kauno rajono gyventoja – užaugo ir mokėsi Garliavoje. Tėvelis Paulius į Pakaunės kraštą atvyko iš Tauragės, tačiau tokio sprendimo nesigaili. Šeimyną džiugina graži, sutvarkyta aplinka Garliavoje, netoliese esantis Kaimynystės parkas.

„Jūs džiaugiatės Kauno rajonu, o mes džiaugiamės, kad jaunų šeimų dėka Kauno rajone gyventojų skaičius auga“, – kalbėjo kūdikio tėvus atvykęs pasveikinti Kauno rajono savivaldybės meras Valerijus Makūnas.

GALERIJA

  • Kauno rajone – jau 1000-asis šiais metais naujagimis!
  • Kauno rajone – jau 1000-asis šiais metais naujagimis!
Kauno rajono bendruomenės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Rasa

Sveikinam ! Linkim sekmes !

Raimis

Vieni diaugesi kauno rajonu o mes ne galvojam kaip pabekti is ku biurokratiniu pinkliu ir kaip cia meras rado laiko pasveikinti jauna seima nes kaip nori susitikti su juo tai vis isvykes tai vietnamas tai angola ar dar kur numeta popierius savo pavaldinems ir uzsikruskito tie tik guscioja peciais

...

Ar tik ne Pūko?.. :s
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS