Kauno rajono gyventojams – nauji konteineriai | KaunoDiena.lt

KAUNO RAJONO GYVENTOJAMS – NAUJI KONTEINERIAI

  • 9

Nuo šių metų rūšiuoti atliekas Kauno rajono gyventojams taps lengviau – individualių namų valdų savininkams bus išdalyti nauji konteineriai stiklo atliekoms rūšiuoti. Iki šiol žmonės plastiką, popierių ir stiklą mesdavo kartu.

Naujus konteinerius bendrovė „Ekonovus“ išdalys per šių metų I–II ketvirtį. Gyventojai, kurie iki šiol neturėjo pakuočių atliekoms (plastikui ir popieriui) skirto konteinerio, jį gaus kartu su nauju konteineriu stiklui. Jie gyventojams bus suteikiami ir aptarnaujami nemokamai. Pagal su savivaldybe pasirašytą sutartį bendrovė bus atsakinga už plastiko, popieriaus ir stiklo surinkimą Kauno rajone.

Kauno rajono savivaldybė informuoja, kad papildomai rūšiavimui skirtų konteinerių užsakyti nereikia – informacija apie namų valdas, kurioms reikia suteikti konteinerius, yra žinoma ir perduota paslaugos teikėjui.

Svarbi informacija jau turintiems pakuočių atliekų surinkimo konteinerius: atliekų konteinerių aptarnavimo dieną gyventojai turi juos išstumti (nepriklausomai, konteineris pilnas ar tuščias) ir palikti iki vakaro, kad paslaugos teikėjas galėtų užklijuoti naujus informacinius lipdukus. Jeigu pastebėjote, kad lipdukas ant konteinerio neperklijuotas, tą patį prašoma atlikti ir kito aptarnavimo metu.

Pabrėžiama, kad atliekas rūšiuojantys gyventojai už jų surinkimą moka mažiau.

Pakuočių atliekų surinkimo grafikai nurodyti paslaugos teikėjo interneto svetainėje: www.ekonovus.lt arba galite skambinti tel. 8 700 77 046.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

kk

net nezinau ka ten det tara depozitas,daugiau nieko

otto

Per metus gal du butelius ir išmetu. Ne daugiau.

eziukas

su kauno svaros banditais reketyrais turejau reikalu 14 metu atgal.... aciu...geriau as i miska.... begsiu... i jum patariu pasimokint kalbos uzsienio ka nereiketu su tais 10 konteineriu po 3mx4m kiemeli stumdytis.... gal kam elektros kibira ? vos 78nt su sutrrtim 84men.. ? papigiaj.... nes tuoj elektra branszzzz...a nepasirasiusiems privalomu sutarciu atjungsim.... is dziaugsmo... nieko asmenisko tiesiog i pensijini fonda reikia pravest tam ka valdytojas galetu ferari da viena be lizingo firmos reikmems paimt...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS