Kauno rajono savivaldybės premijos už aktyvų skiepijimą nuo COVID-19 skirtos per 50 medikų | KaunoDiena.lt

KAUNO RAJONO SAVIVALDYBĖS PREMIJOS UŽ AKTYVŲ SKIEPIJIMĄ NUO COVID-19 SKIRTOS PER 50 MEDIKŲ

Švenčių išvakarėse tokių premijų sulauks šešių Kauno rajono gydymo įstaigų 53 darbuotojai. Anot Kauno rajono savivaldybės gydytojo Pauliaus Žvinakio, bus premijuojami tų medicinos įstaigų darbuotojai, kurių skiepijimo rezultatai gruodžio 10-ąją siekė 80 proc. ir daugiau.

Šiam tikslui rajono savivaldybė skyrė 25 tūkst. eurų. Meras Valerijus Makūnas sakė, kad šiuo sprendimu siekiama atkreipti dėmesį į pasiaukojamą medikų darbą ir paspartinti vakcinacijos procesą.

Iki šio penktadienio Kauno rajone paskiepyta 67,8 proc. gyventojų. Susumavus rezultatus, paaiškėjo, kad daugiausiai pastangų įdėjo Pilėnų klinikos kolektyvas, kuriam skirta 12 tūkst. 730 Eur suma. Premijas gaus 11 šeimos gydytojų, 10 slaugytojų ir 6 administratorės. Šioje klinikoje 14 šeimos gydytojų aptarnauja 11 548 pacientus.

Klinikos „InMedica“ Garliavos padalinyje taip pat pasiekta gerų rezultatų, už kuriuos bus premijuoti 4 šeimos gydytojai, 4 slaugytojos ir 3 administratorės. Raudondvario klinikos kolektyvą pasieks 6 premijos, VšĮ „Pakaunės PSPC“, „InMedica“ Domeikavos padalinį ir „MediCA klinka“ – po 3 premijas.

Pinigai gydymo įstaigas pasieks po gruodžio 21 dienos, – pranešė Kauno rajono savivaldybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Kirminas

Vieni bado kiti bizni daro ANTĖJA filiala po filialo atidarinėja versliukas klesti ir nereikai šito briedo apie pareigas ir teisias čia tik verslas.Rūpestis piliečių sveikata aišku tik kad testai tapo privalomi ir mokami sveikiems doriems piliečiams.

žiūri

...į knygą - mato špygą. Čia tam, kuris komentarą parašęs, kad medikai "kovidą pripaišo". Reikėjo perskaityti, kad ne už tai, bet už skiepijimą premijos skirtos, o SKIEPYTIS APSISPRENDĖ PATYS ŽMONĖS, KURIE PAVARGO NUO ANTIVAKSERIŲ PUOLIMO ir nenori nei patys sunkiai sirgti ar mirti, ir artimiesiems viruso užnešti.

na

taip ir žais medikai su kovidu gaudami priedus.....pripaišinės visiems širdininkams, vėžininkams, neščiosioms kovidą...nors visi paguldyti į ligoninę atvyksta be kovido...nors daromi testai...o tik reikia išvykti tuoj kovidas...pasakoma koks tau skirtumas. Kurgi nebus skirtumo, kai šaibos byra į kiųšenius...ir ką žmogelis gali padaryti...tik privačiai pasitikrinti, kad jokio kovido nėra. Oi ilgai dar ilgai medikai žais tuos žaidimus...ne tik trečios reiks, bet ir ketvirtos, penktos ...jau visos šalys juokiasi iš Lietuvos nėra 3 mil o tipo segamumas...kol bus piešiamas jis prosvaisčių jokių nebus...kiekvienam savo kišenė...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS