Kauno ugniagesiai sunerimę – jų vadovas komandiruojamas į Vilnių | KaunoDiena.lt

KAUNO UGNIAGESIAI SUNERIMĘ – JŲ VADOVAS KOMANDIRUOJAMAS Į VILNIŲ

  • 3

Nuo pirmadienio Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas Vidas Kerševičius komandiruojamas vadovauti analogiškai Vilniaus apskrities valdybai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento įsakyme, pasiekusiame Kauną vakar, teigiama, kad tai susiję su tarnybiniu būtinumu.

Tiesa, paties departamento Komunikacijos skyriaus vedėja Lina Nuobarienė, portalui kauno.diena.lt pasiteiravus, su kuo susijusi ši netikėta rokiruotė, buvo linkusi akcentuoti, kad toks jos vadovų sprendimas be paties vidaus tarnybos pulkininko leitenanto V.Kerševičiaus sutikimo būtų neįmanomas.

Tačiau ji negalėjo atsakyti, nei, kodėl pasirinkta būtent Kauno ugniagesių gelbėtojų vadovo kandidatūra, nei, kodėl jos skubiai prireikė būtent dabar.

Buvęs Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos viršininkas šių metų pradžioje išėjo į pensiją. Iki šiol jį laikinai vadavo buvęs pavaduotojas.

Jau Vilniuje netrukus savo 47-ąjį gimtadienį sutiksiantis V.Kerševičius, kurio stažas priešgaisrinės apsaugos tarnyboje siekia jau 23-ejus metus, vadovavo Kauno apskrities priešgaisrinei gelbėjimo valdybai daugiau kaip dešimt metų.

Įsakyme teigiama, kad jis komandiruojamas į sostinę, kol bus atrinktas tinkamiausias pretendentas į Vilniaus apskrities ugniagesių gelbėtojų vadovo pareigas.    

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

valyt reikia korupcijos

lizdus

korumpoti.

korumpoti pareigunai.as dirbu spaustuvei,presgaisrine ispekcija pastovei ima pinigus ,gal pasikeis vadovas =gal bus tvarka,,,

tai turbūt

Makūnas eis į jo vietą jau uniformą pasisiuvęs

SUSIJUSIOS NAUJIENOS