Kodėl girtuokliai vidurdienį gali netrukdomi miegoti viešose vietose? | KaunoDiena.lt

KODĖL GIRTUOKLIAI VIDURDIENĮ GALI NETRUKDOMI MIEGOTI VIEŠOSE VIETOSE?

Šiandien vidurdienį Kaune,  Kovo 11-osios gatvėje, šalia visuomeninio transporto stotelės „Turgavietė“ ir prekybos centro „Iki“, miegojo sunkiai nusakomo amžiaus girtas vyras.

„Ėjau į turgų nusipirkti daržovių ir netoli stotelės „Turgavietė“ pamačiau ant pievos išsidrėbusį girtą vyrą. Jo veido iš toliau neįžiūrėjau, nes užstojo žolė. Grįždamas iš turgaus vėl ėjau pro tą pačią vietą. Vyras ir toliau ramiausiai miegojo, nors jo ramybę bandė sudrumsti besišaipantys paaugliai“, - portalui kauno.diena.lt pranešė šeštadienį tokį vaizdą išvydęs kaunietis.

Jis pasakojo, kad šioje Kauno vietoje girtuokliai užmiega ne taip ir retai. „Šlykštu čia matyti ant betoninio bortelio sėdinčius girtus vyrus, nuo kurių sklinda smarvė. Pabandyk jiems ką nors pasakyti, tai tokią keiksmų tiradą išgirsi, kad mažai nepasirodys. Nejaugi girtuokliai gali miegoti, kur užsimano ir niekas nesugeba jų pažaboti“, -  piktinosi  jis.

Nejaugi girtuokliai gali miegoti, kur užsimano ir niekas nesugeba jų pažaboti.

Nurodytoje vietoje  „pavargęs“ žmogus miegoje ir praėjus beveik valandai. Jis gulėjo išsitiesęs ant pievutės, o kojas pasidėjęs ant betoninio bortelio.

Šalia visuomeninio transporto stotelės „Turgavietė“ miegančius girtuoklius mačiau ne kartą.  Beveik lygiai prieš metus  - 2017 m. gegužės 13 d. - toje pat vietoje miegojo net trys girti vyrai.

Štai tokį vaizdą šioje vietoje praeiviai matė pernai gegužės 13 d.

GALERIJA

  • Kodėl girtuokliai vidurdienį gali netrukdomi miegoti viešose vietose?
Valdo Kasperavičiaus nuotr.
Gairės: skaitytojo naujiena, girtas vyras, girtuokliai, miegojo vyras
Rašyti komentarą
Komentarai (61)

Anonimas

Labai lengva kitiems kalbėti apie benamius, o kas juos padarė tokius.Kas kaltas dėl jų.Argi ne valdžia.Sukčiai ,mafijoznikai atėmė iš jų viską,dauguma tų pijokėlių ir virto tokiais. Nei vienas valdžios vyras nesidomėjo jų praeitimi,jie nemato ir nenori matyti,bei girdėti apie juos.Tegul suranda šiokias tokias patalpas jiems,o tegul veža padirbėti ,tvarkyti aplinkas,tai žinos kad vien gėrimas nepadės atsikratyti savo praeities.Tegul ir žmonės neduoda pinigų,o prasančiam pasiūlykit padirbėti, dar daug liko sovietmečio liekanų. Reikia valdžiai atmerkti geriau akis,padėti rasti darbus.Greitai visi protingesni paliks Lietuvėlę.Tai klaiku.

Aleksotas

Iš kur žinot, kad čia benamis? Jis gal turi namus, tik girtas nuvirto, o atsipaipaliojęs patraukė namo.

Daliai

Na, tik nesekite pasaku, kad Lietuvoje darbu pilna. Zinote puikiai, kodel zmones emigruoja. O benamis neturi net gyvenamosios vietos, tai kas ji toki idarbins?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS