Sužinokite: kokie komentarai apie COVID-19 virusą klaidina žmones? | KaunoDiena.lt

SUŽINOKITE: KOKIE KOMENTARAI APIE COVID-19 VIRUSĄ KLAIDINA ŽMONES?

  • 9

Apie koronavirusą internete labai daug įvairios informacijos. Deja, ne visa ji yra teisinga. Kauno miesto savivaldybė savo feisbuko paskyroje įkėlė reportažą, kuriame apžvelgia pasitaikančius komentarus, kurie klaidina žmones bei skatina nesilaikyti šiuo metu galiojančių rekomendacijų.

„Internete pilna klaidinančios informacijos bei mitų apie COVID-19 virusą. Tačiau dabar, visai šaliai sunkiu metu, ypatingai svarbu pasitikėti faktais ir šiuolaikine medicina.

Šiame reportaže Urtė apžvelgs keletą gan dažnai pasitaikančių komentarų, kurie klaidina žmones bei skatina nesilaikyti šiuo metu galiojančių rekomendacijų.

Būkite atsakingi, netikėkite bet kuo, ką galima rasti internete – pasitikėkite gydytojais“, – rašoma Kauno savivaldybės feisbuko paskyroje.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Rr

Tai parodikit ligoniniu palatas kodėl draudžema jai ten yra ligoniu ko visa ta slepema rodo ta pati asmeni renimasijoi tai kaip tokėti

Juokinga

Kažkas vis dar negali nustoti kaltinti Verygos. Tas nelemtas inertiškumas! Sustokite lieję tulžį ir teisingai užsidėkite kaukę, kad apsaugotumėte aplinkinius ir save...

Aš irgi manau

Kad BB TAU Į RR
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS