Kūdikis – dovana penktųjų vestuvių metinių proga | KaunoDiena.lt

KŪDIKIS – DOVANA PENKTŲJŲ VESTUVIŲ METINIŲ PROGA

  • 0

Joninių išvakarėse, birželio 22 d., Kauno rajone gimė 600-asis šių metų kūdikis – tai Matas Truskauskas iš Garliavos.

Mažylis – Jolitos ir Karolio Truskauskų pirmagimis. Tėvai juokauja, kad sūnus jiems puiki penktųjų vestuvių metinių dovana. Pora tuokėsi 2017 m. birželio 17 d.

„Mūsų šeimą lydi įsimintinos datos, o birželį gausu mums svarbių įvykių. Vyro sesuo tuokėsi birželį, tėvai – taip pat, mūsų vestuvės įvyko birželį, sūnus taip pat nusprendė gimti birželį“, – sutapimus dėl datų vardijo vaiko mama.

Jolita ir Karolis užaugo Kauno rajone, Garliavoje, čia jie gyvena ir dabar. Karolis dirba gamybos įmonėje Garliavoje, o Jolita iki gimdymo dirbo vadybininko padėjėja Marijampolėje. „Šiuo metu dirbu patį svarbiausią darbą pasaulyje – auginu sūnų“, – su pasididžiavimu kalbėjo Jolita.

Berniukui tėvai vardą išrinko labai greitai. Kaip jie patys pasakojo, jokios įdomios vardo atsiradimo istorijos nebuvo. „Kadangi šeimos pavardė ilgoka, norėjosi trumpo ir lietuviško vardo. Rinkomės tarp Kajaus ir Mato, pastarasis mums patiko labiau“, – sakė Mato tėtis.

Tėvai užsiminė, kad mažylis kartais parodo ir savo charakterį, pasitaiko ne tik ramių dienų. Nors Matui – vos pora savaičių, tačiau Jolita įsitikinusi, kad sūnus bus panašus į tėtį.

Raudondvario pilyje Truskauskų šeimą pasveikino Kauno rajono savivaldybės mero pavaduotojas Antanas Nesteckis ir Civilinės metrikacijos skyriaus vedėja Skirmantė Subačienė. Jie Mato tėvams įteikė kūdikio knygą, kurioje jie galės fiksuoti svarbiausias sūnaus gyvenimo akimirkas, ir tradiciškai dovanojamą kūdikio kraitelį.

„Linkiu, kad mažylis nesirgtų, augtų sveikas, stiprus ir džiugintų savo tėvelius“, – sveikino vicemeras A.Nesteckis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS