Kviečia savaitgalį neužkimšti Kulautuvos automobiliais | KaunoDiena.lt

KVIEČIA SAVAITGALĮ NEUŽKIMŠTI KULAUTUVOS AUTOMOBILIAIS

  • 0

Liepos 13 dieną vykstant jau devynioliktam bardų festivaliui „Akacijų alėja“ Kulautuva tradiciškai sulauks daugybės miesto svečių. Norint išvengti kamščių ir problemų parkuojant automobilius tą dieną bus padidintas autobusų, kursuojančių į miestelį, skaičius. Apie poreikį automobilį palikti namuose ir keliauti į Kulautuvą autobusu pasakoja vežėjai.

„Prisiminimai iš vaikystės, kai dar su tėvais važiuodavome į festivalį – puiki atmosfera, muzika ir oras. Bei ilgas vietos automobiliui ieškojimas ir kamščiai atvažiuojant ar išvažiuojant. Dėl to ir siūlome keliauti autobusu. Gali ir su bendraminčiais kelionės metu susipažinti, o ir nereikia galvoti, kas vairuos, kas ne. Kulautuvos gyventojai turbūt ir padėkos, jei jų kiemai nebus užkimšti kauniečių automobiliais“, – pasakojo bendrovės „Kautra“ marketingo vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Anot vežėjų, festivalio dieną autobusai važiuos dvigubai dažniau nei įprastą savaitgalį.

„Jei įprastą šeštadienį į Kulautuvą važiuoja septyni reisai, tai festivalio dieną važiuos net penkiolika jų. Iš ankstesnių metų matome, kad kasmet vis daugiau žmonių palieka automobilius ir kelionę į festivalį renkasi autobusu. Važiuoja šeimos, būna pasiima dviračius ir grįžta su jais“, – pasakojo M. Sakalauskas.

Iš Kauno autobusų stoties į Kulautuvą autobusai pajudės iš 8 aikštelės. Vėliausias autobusas iš Kulautuvos Kauno link pajudės pusė pirmos nakties.

GALERIJA

  • Kviečia savaitgalį neužkimšti Kulautuvos automobiliais
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS