Ledo ritulio čempionų raginimas kauniečiams: visi po skiepą ir bus ledas! | KaunoDiena.lt

LEDO RITULIO ČEMPIONŲ RAGINIMAS KAUNIEČIAMS: VISI PO SKIEPĄ IR BUS LEDAS!

  • 7

Prasidėjus masinei gyventojų vakcinacijai, nuo kitos savaitės šalyje pradedami skiepyti visi vyresni nei 16 metų asmenys. Kaune bent vienos vakcinos dozės sulaukė jau gerokai virš 117 tūkst. žmonių. Vasarį duris atvėrusiuose Ledo rūmuose greta „Girstučio“ jie lankėsi ne dėl ledo ritulio ar dailiojo čiuožimo, o norėdami pasiskiepyti. Tuo metu „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkai, nekantraudami išbandyti naująsias erdves, nusifilmavo nuotaikingame vaizdo klipe. Sportininkai ragina kauniečius paskubėti, kad vietoje vakcinų Ledo rūmuose greičiau pasirodytų pačiūžos.

Ledo ritulininkai – toli gražu ne aktoriai. Šie džentelmenai pergalių siekia rinkdamiesi realią, kietą ir dažnai kompromisų nepripažįstančią kovą. Vis dėlto, kai kalba pasisuka apie socialinę atsakomybę, jie imasi improvizuotos vaidybos prieš kameras. Būtent tai neseniai išbandė ir šių metų Lietuvos ledo ritulio čempionai – „Kaunas Hockey“ žaidėjai.

„Mūsų komanda pasiruošusi ginti šį titulą ir toliau“, – ryžtingai kalbėjo ekipos kapitonas Vytautas Jagelavičius, tikėdamasis, kad tolesnes kovas kauniečiai galės pratęsti treniruodamiesi ir žaisdami dviejose naujose Ledo rūmų aikštėse, kur šiuo metu laikinai šeimininkauja Vakcinavimo centro medikai.

V. Jagelavičius drauge su komandos draugais įsiamžino vaizdo klipe. Jame kovingai nusiteikę čempionai su pačiūžomis bei ritulio lazdomis mėgina žengti į naujuosius Ledo rūmus. Deja, nepavyko – tarpduryje kelią pastoja apsaugininkas, o greta stovi išsirikiavusi eilė pacientų, laukiančių savo eilės pasiskiepyti.

„Nekantraujame išbandyti jėgas čia, ant naujojo ledo, kad tokios eilės nusidriektų į „Kaunas Hockey“ rungtynes. Kauniečiai, visi išvien paraitokime rankoves skiepui, kad greičiau ištartume: „Atia, korona!“ Visi po skiepą – ir bus ledas!“ – sutartinai kvietė ledo ritulininkai.

Kaunas ir toliau išlieka lyderiu tarp didžiųjų šalies miestų pagal vakcinavimo tempą bei apimtis. Skiepų sulaukė jau daugiau kaip 70 proc. 65+ amžiaus grupės senjorų. Pirmąją vakcinos dozę gavo daugiau kaip 117 tūkst. žmonių – beveik 40 proc. visų kauniečių, o su antrąja doze pilnas imunitetas turėjo susiformuoti penktadaliui Kauno miesto gyventojų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

kliushka

prasykit kad lazdu ir shaibu pirma nupirktu-shalmai paskui

Jo

jo, lengva bileka sneketi kai nereikes atsakyti uz pasekmes. Galetu tie klounai dar pasakyti kuria is 4-iu vakcinu geriau skiepytis, bet ko gero pamirso, nes smegenys uzsalo pries 10 metu.

Patikslinimas dėl japonų

ką tik pasižiūrėjau coronavirus puslapyje - pasiskiepyjo tik 2.43 % japonų,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS