Lietuvos ateities pramonė kuriasi Kauno regione | KaunoDiena.lt

LIETUVOS ATEITIES PRAMONĖ KURIASI KAUNO REGIONE

  • 0

Viena seniausiai veikiančių verslo organizacijų Lietuvoje Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacija, minėdama 34-tuosius veiklos metus, gegužės 8 d. organizavo visuotinę ataskaitinę konferenciją.

Susirinkusius asociacijos narius ir svečius sveikino Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Vidmantas Janulevičius, kuris tvirtai pabrėžė: „Nepraeis nei 5-7 metai ir Kauno regionas taps pagrindine Lietuvos pramonės veiklos ir augimo zona.“

Tokias teigiamas ir optimistines prognozes Kauno regionui žada ir šiandieninė situacija – regionas vystosi, auga, kuriasi nauji užsienio kapitalo verslai, netrūksta ir lietuviškos pramonės vadovų iniciatyvos – ieškoma ne tik investicinių sprendimų, bet atsižvelgiama į ateities energetikos sprendimus bei žaliojo kurso reikalavimus.

Susirinkusiems metinę veiklos ataskaitą pristatė asociacijos Vadovybė. Organizacijos prezidentas Marius Horbačauskas dalyvavusiems priminė, jog jau prieš du metus buvo nutarta eiti pramonės transformacijos keliu, kuriame atsiranda ir realią formą įgauna tokie sprendimai, kaip galimybė dalyvauti skaitmenizacijos projekte bei tapti kuriamos saulės ir vėjo jėgainės parko Kauno regione dalyviais.

Reikšmingiausias pramonės organizacijas vienijančios asociacijos narių gretos taip pat auga reikšmingai. Visuotiniame susirinkime Prezidiumo pritarimu Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos gretas papildė du nauji nariai – UAB „Novameta“, kuriai narystėje atstovaus valdybos pirmininkas Benjaminas Žemaitis bei UAB „Softera Baltic“, kurią susirinkusiems pristatė produktų vystymo vadovas Edgaras Bencevičius.

Po asociacijos susirinkimo paklausta, kas lemia pramonininkų vienijimąsi ir aktyvų dalyvavimą narystėje, organizacijos vykdančioji direktorė Reda Stankevičienė atsakė: „Mūsų organizacija yra asocijuota įstaiga, kuri ne tik vienija savo narius, bet ir atstovauja jų interesus – regioniniu, nacionaliniu bei Europos Sąjungos lygiu, o tai yra labai svarbu kiekvienai organizacijai.“

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS