Lietuvos sporto universitetas paskelbė konkursą į rektoriaus pareigas | KaunoDiena.lt

LIETUVOS SPORTO UNIVERSITETAS PASKELBĖ KONKURSĄ Į REKTORIAUS PAREIGAS

  • 1

Lietuvos sporto universitetas (LSU) paskelbė tarptautinį konkursą rektoriaus pareigoms eiti.

Kaip pranešė LSU, konkurse gali dalyvauti nepriekaištingos reputacijos asmuo, turintis mokslo laipsnį arba esantis pripažintas menininkas, turintis pedagoginės ir vadybinės patirties, žinių ir gebėjimų, padedančių siekti aukštosios mokyklos tikslų ir įgyvendinti aukštosios mokyklos misiją.

Rektorius turės plėtoti tarptautinius standartus atitinkančias studijas ir mokslinius tyrimus, skatinti eksperimentinę plėtrą sporto, fizinio ugdymo, sveikatos, reabilitacijos, rekreacijos ir turizmo, taikomosios fizinės veiklos ir kitose su sportu susijusiose srityse.

Dokumentai priimami iki lapkričio 6-osios darbo dienos pabaigos.

Šiuo metu LSU vadovauja Diana Rėklaitienė, penkerių metų rektoriaus kadenciją pradėjusį 2018 metais. Prieš tai metus ji dar laikinai vadovavo universitetui.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Sportininke

Kokios sporto sakos atstove yra LRT Panoramos jaunoji sporto rubrikos vedeja? Kalba " pro nosi", neparenge ne vieno interviu su pvz. su krepsininkais, atrodo tik pakeliauti su savo nenormalia dazyta plauku spalva skirta. Dar gerai , kad ne su akiniais juodais remeliais. Atsovautu LRT grozio standartus Panoramoje. Butu trecia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS