Lietuvos zoologijos sodas ieško vadovo | KaunoDiena.lt

LIETUVOS ZOOLOGIJOS SODAS IEŠKO VADOVO

  • 9

Kaune įsikūręs Lietuvos zoologijos sodas ieško direktoriaus, penktadienį pranešė Aplinkos ministerija, paskelbusi konkursą šioms pareigoms užimti.

„Iš naujojo vadovo tikimasi sumanumo, vadybinių gebėjimų ir ryžto sėkmingai įgyvendinti dideles Lietuvos zoologijos sodo laukiančias permainas. Pernai pradėtas ES finansuojamas jo infrastruktūros atnaujinimo projektas jau įgauna pagreitį. Šio projekto vertė – 18,3 mln. eurų“, – rašoma pranešime.

Norinčiųjų dalyvauti konkurse dokumentai priimami iki liepos 30 dienos.

Anot ministerijos, pretendentai turi turėti aukštąjį universitetinį biologijos, ekologijos, aplinkotyros, statybos inžinerijos, aplinkos inžinerijos, veterinarijos ar vadybos ir verslo administravimo krypties išsilavinimą (magistro kvalifikacinį laipsnį) ir ne mažesnę kaip 3 metų vadovaujamo darbo patirtį.

Nuolatinio vadovo zoologijos sodas neturi nuo pernai spalio, kai iš šių pareigų atleistas šešerius metus jam vadovavęs Aurimas Didžiokas.

Jis ministro pasitikėjimą prarado dėl vėluojančių zoologijos sodo rekonstrukcijos darbų.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Vytautas

sutikčiau būti ,nes turėjau Kibučiuose ,beveik zologijos soda ,myliu gyvūnus

Regina

Šiandien nuvezeme anūką į Kauno zoologijos sodą, tokio skurdo ir netvarkos seniai nemate, liūdnas vaizdelis, nelaimingi gyvūnai tušti narvai, nevezkite vaikų į zoologijos sodą ten tik vardas belykes, įspūdį paliko paminklas vyciui, tai truputį pakėlė nuotaiką

Loreta

Neseniai teko lankytis zoologijos sode,tokio skurdo niekur nebuvau mačiusi.Gyvūnų narvai - kažkoks šiukšlynas.Suprantu, kad visa tai iš ubagystės,bet tempti viską,ką randi į narvus - ne išeitis.Vaikai, neikit į zoologijos sodą, jei nenorit visai dienai prarasti nuotaikos.LIŪDESYS.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS