Maironio gatvė – jau pravažiuojama: ištaisytas grindinio brokas | KaunoDiena.lt

MAIRONIO GATVĖ – JAU PRAVAŽIUOJAMA: IŠTAISYTAS GRINDINIO BROKAS

  • 12

Maironio gatvėje ties Laisvės alėja darbai baigti ir eismas vėl leidžiamas, praneša Kauno miesto savivaldybė.

„Granitas perklotas, tarpai tarp trinkelių užpildyti specialia medžiaga, todėl daugiau jokie staigūs temperatūros pokyčiai ar mechaninis poveikis dangai nepakenks“, – rašoma Kauno savivaldybės socialinio tinklalapio paskyroje.

Primename, kad beveik mėnesį trukę darbai prasidėjo po to, kai pastebėtas po žiemos išlindęs grindinio brokas. Jį savo sąskaita ištaisė pats rangovas, miestui darbai nieko nekainavo.

„Granitinė danga šioje vietoje paklota pernai lapkritį. Dabar jau akivaizdu, kad tuometinė oro temperatūra buvo per žema ir dėl to neatlaikė siūlės. Laisvės alėja yra reprezentacinė miesto gatvė, tad čia negali būti vietos jokiems defektams“, – prieš darbų pradžią teigė Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Maironio gatvėje taisoma nekokybiškai paklota grindinio danga

Vilmanto Raupelio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

srezintas

ir tuos takzistus vyt reikia

paulius

Kada Laisvės alėja bus pilnai suremontuota,ponas miere?Pinigus(22ml.eur.) išsidalinot....nors ši suma buvo skirta VISAI pagrindiniai miesto gatvei.....pačio komisarai skelbė,dar 2018 m.pradžioj....Tai už Soboro jau ponuliui nebe Kaunas?Reikės Makūno prašyti....?Ot krysos,kaip Žilvinas sako....

...

Kaži ar rudens sulauks...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS