Mirusio futbolininko artimieji: padėkime be vyro likusiai žmonai ir dukrelėms | KaunoDiena.lt

MIRUSIO FUTBOLININKO ARTIMIEJI: PADĖKIME BE VYRO LIKUSIAI ŽMONAI IR DUKRELĖMS

  • 51

Savaitės pradžioje Lietuvos sporto padangę sukrėtė tragiška žinia – Kauno rajone rastas negyvas perspektyvus sportininkas, buvęs Lietuvos rinktinės futbolininkas Artūras Rimkevičius. Skaudžią netektį išgyvenantys artimieji kreipiasi į žmones su jautriu prašymu.

Portalo žiniomis, atsisveikinimas su anapilin išėjusiu buvusiu Lietuvos vyrų nacionalinės ir salės futbolo rinktinių žaidėju vyks laidojimo namuose Kaune, S. Žukausko g. 3B.

Atsisveikinti su A. Rimkevičiumi galima nuo rugsėjo 26 d. (ketvirtadienio) ryto iki rugsėjo 27 d. (penktadienio) 13 val.

Amžino poilsio velionis atguls Kauno Petrašiūnų kapinėse.

Velionio artimųjų prašymu, ateinantieji atsisveikinti kviečiami nenešti vainikų ir krepšelių, o pagal galimybes šią sunkią valandą paremti be tėčio ir vyro likusias Artūro žmoną Editą ir dvi dukreles.

Aukoti galima ir į sąskaitą: LT897300010097731774 (Swedbank).


Savo karjeroje A. Rimkevičius yra profesionaliai rungtyniavęs Lietuvoje, Latvijoje, Graikijoje ir Brunėjuje.

2010-aisiais A. Rimkevičius debiutavo Lietuvos rinktinėje ir per sužaistas septynerias rungtynes pasižymėjo 3 įvarčiais.

Futbolininkas 2012-aisiais metais tapo rezultatyviausiu A lygos žaidėju, kuomet atstovaudamas „FK Šiaulių“ ekipai įmušė net 35 įvarčius bei buvo pripažintas geriausiu Lietuvoje žaidžiančiu futbolininku.

2014 metais, žaisdamas Kauno „Stumbro“ ekipoje, puolėjas tapo rezultatyviausiu I lygos žaidėju.

Per savo karjerą 36-erių puolėjas atstovavo Tauragės „Tauro“, „FBK Kauno“, Liepos „Metalurgs“, „Šilutės“, „Šiaulių“, Helsinkio „Atlantis“, Tripolio „Asteras“, Panevėžio „Ekrano“, „Brunei DPMM“ ir Kauno „Stumbro“ klubams.

Rašyti komentarą
Komentarai (51)

Uzuojauta

Uzuojauta seimai.Baisu net skaityti,kas jus visi per zmones!Tikrai reiketu visiems liezuvius istraukti!

pusgalviams:

Artimieji praso nepirkti geliu ir vainiku, o ta suma imest i auku dezute arba pervest. Kas neaisku, pusgalviai? Dirbt eikit, pasalpiniai lojikai!

Anonimas

Žmonės ateina atsisveikinti su miryusiuoju ir gėlės nešamos JAM. Jokių piningų jam NEBEREIKIA. Kas čia per cirkai su pinigais???? Jau negalima net pagerbti mirusijojo???? :( Tai bent ,,artimieji'' :(
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS